Povezane vesti
Vesna Rivas o svom teškom životu: Nigde nemam mira, proganjaju me i ne ostavljaju na miru!
Svet & Skandal 12.01.2017
Vesna Rivas je odlučila da otkrije sa čim se sve susreće u privatnom životu. “Nemam mira nigde. Mene paparaci jure gde god da krenem. O kad sam bila na plaži u Španiji i tu su me čak našli. Ja i kada sam van vile Parova ja sam u rijalitiju”, kaže Vesna… »
Vesna Rivas prvi put o surovom životu: Nigde nemam mira, proganjaju me i ne ostavljaju na miru
Kurir 12.01.2017
Vesna Rivas je odlučila da otvori dušu i otkrije sa čim se susreće u privatnom životu. Kako stoje stvari čini se da je vila "Parova" utočište za Vesnu od spoljnog sveta. "Nemam mira nigde. Mene paparaci jure gde god da krenem. O kad sam bila na plaži u… »
Vesti dana »
"Kakvo je to pitanje, vi se šalite sa mnom?": Arina Sabalenka pobesnela na konferenciji
Mondo pre 20 minutajoš 32 povezane
I danas tropski dan pred nama, temperatura do 33 stepena
Glas Zapadne Srbije pre 21 minutajoš 18 povezanih
Nafta eksplodirala: Brent probio 95 dolara, strahuje se od novog udara na svetsko tržište
Telegraf pre 11 minutajoš 15 povezanih
Rusija zatvara nemačke kulturne centre nakon odluke Berlina da zatvori Ruski dom
N1 Info pre 21 minutajoš 12 povezanih
Na teritoriji Srbije aktivno 20 požara na otvorenom prostoru, lokalizovani na planinama Stolovi i Goč
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 7 povezanih