Povezane vesti
Vesna Rivas o svom teškom životu: Nigde nemam mira, proganjaju me i ne ostavljaju na miru!
Svet & Skandal 12.01.2017
Vesna Rivas je odlučila da otkrije sa čim se sve susreće u privatnom životu. “Nemam mira nigde. Mene paparaci jure gde god da krenem. O kad sam bila na plaži u Španiji i tu su me čak našli. Ja i kada sam van vile Parova ja sam u rijalitiju”, kaže Vesna… »
Vesna Rivas prvi put o surovom životu: Nigde nemam mira, proganjaju me i ne ostavljaju na miru
Kurir 12.01.2017
Vesna Rivas je odlučila da otvori dušu i otkrije sa čim se susreće u privatnom životu. Kako stoje stvari čini se da je vila "Parova" utočište za Vesnu od spoljnog sveta. "Nemam mira nigde. Mene paparaci jure gde god da krenem. O kad sam bila na plaži u… »
Vesti dana »

(Video): Ovako je izgledala obuka ljudi za izazivanje haosa u Moldaviji: Maskirani sa pancirima i puškama vežbaju u napuštenom objektu
Blic pre 3 minutajoš 37 povezanih

Promenljivo i svežije vreme u Srbiji uz lokalne pljuskove i jak jugoistočni vetar, najavljeno dalje zahlađenje
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih

Macut: Zakon o legalizaciji danas na vladi, decenijska priča dobija "fascinantan epilog"
RTV pre 3 satajoš 24 povezane