Povezane vesti
Vesna Rivas o svom teškom životu: Nigde nemam mira, proganjaju me i ne ostavljaju na miru!
Svet & Skandal 12.01.2017
Vesna Rivas je odlučila da otkrije sa čim se sve susreće u privatnom životu. “Nemam mira nigde. Mene paparaci jure gde god da krenem. O kad sam bila na plaži u Španiji i tu su me čak našli. Ja i kada sam van vile Parova ja sam u rijalitiju”, kaže Vesna… »
Vesna Rivas prvi put o surovom životu: Nigde nemam mira, proganjaju me i ne ostavljaju na miru
Kurir 12.01.2017
Vesna Rivas je odlučila da otvori dušu i otkrije sa čim se susreće u privatnom životu. Kako stoje stvari čini se da je vila "Parova" utočište za Vesnu od spoljnog sveta. "Nemam mira nigde. Mene paparaci jure gde god da krenem. O kad sam bila na plaži u… »
Vesti dana »

Makron na Grenlandu u znak evropske podrške tom arktičkom ostrvu koje priželjkuje Tramp
Novi magazin pre 30 minutajoš 17 povezanih

Nedelju dana maltretiranja beograđana: Blokaderi i danas na raskrsnici Nemanjine i Kneza Miloša, sve ih je manje
Kurir pre 3 satajoš 21 povezana

BLOG UŽIVO Iran ispalio balističke projektile na Izrael, odjeknula eksplozija u Tel Avivu, Netanjahu preti: „Platićete!“
Nova pre 30 minutajoš 101 povezana

Vlada Srbije: Rektor Đokić nije bio pozvan na sastanak premijera sa drugim rektorima
Sputnik pre 2 satajoš 12 povezanih

Trampova vojna parada u Vašingtonu, a širom SAD demonstracije protiv njega
Danas pre 2 satajoš 36 povezanih