Povezane vesti

Otkriven identitet čoveka koji je sastavio sumnjiv izveštaj o Trampu

Otkriven identitet čoveka koji je sastavio sumnjiv izveštaj o Trampu

Press 12.01.2017
Veruje se da je Kristofer Stil, koji trenutno vodi londonski “Orbis Business Intelligence Ltd”, te dokumente pripremio za Trampove demokratske i republikanske protivnike tokom predsedničkih izbora. Kristofer Stil, bivši britanski obaveštajac… »
Britanski špijun se plaši odmazde Moskve

Britanski špijun se plaši odmazde Moskve

Mondo 12.01.2017
Bivši špijun britanske službe MI6 koji je u medijima razotkriven kao autor dokumenta na 35 strana u kojima stoji da je Rusija navodno pomogla izbor Donalda Trampa za novog predsednika SADplaši se potencijalno opasne reakcije Moskve. Foto… »
Putin, Tramp, prostitutke: Ovako zapravo počinje priča o kojoj bruji cela planeta

Putin, Tramp, prostitutke: Ovako zapravo počinje priča o kojoj bruji cela planeta

Blic 12.01.2017
U izveštaju koji je navodno jedan bivši britanski obaveštajac dostavio FBI-ju navode se mnogi detalji o tome na koji način navodno Rusija kontroliše novoizabranog američkog predsednika SAD Donalda Trampa i kako mu pomaže oko njegovih ciljeva. Sajt… »
"Čuvajte MI mačku": Špijun otkrio "prljavi dosije" o Trampu, pobegao iz svoje milionske vile i propao u zemlju

"Čuvajte MI mačku": Špijun otkrio "prljavi dosije" o Trampu, pobegao iz svoje milionske vile i propao u zemlju

Blic 12.01.2017
Bivši obaveštajac britanske MI6, za koga se veruje da je autor kontroverznog dosijea o Donaldu Trampu, pobegao je iz svoje kuće u Sariju iz straha za sopstvenu bezbednost. Kristofer Stil (52) je identifikovan kao osoba odgovorna za pravljenje dosija od… »
Šokantan izveštaj: Putin lično vodi "Operaciju Tramp" i skuplja "Dosije Hilari"

Šokantan izveštaj: Putin lično vodi "Operaciju Tramp" i skuplja "Dosije Hilari"

Blic 11.01.2017
U izveštaju koji je navodno jedan bivši britanski obaveštajac dostavio FBI-ju navode se mnogi detalji o tome na koji način navodno Rusija kontroliše novoizabranog američkog predsednika SAD Donalda Trampa i kako mu pomaže oko njegovih ciljeva. Sajt… »

Vesti dana »