Povezane vesti

Panika u marseju: Građani prijavili eksplozije, policija saopštila da je avion probio zvučni zid

Panika u marseju: Građani prijavili eksplozije, policija saopštila da je avion probio zvučni zid

Blic 13.01.2017
Kako javlja RT, brojni stanovnici Marseja su preko Tvitera prijavili da su čuli eksploziju u tom francuskom gradu. "Čuo sam eksploziju u 8. arondismanu, moji prozori su se tresli", napisao je jedan stanovnik Marseja. #Marseille l' #explosion à été… »
Ko širi paniku marsejom Na Tviteru postavili lažni video eksplozije, a zvanično probijen zvučni zid!

Ko širi paniku marsejom Na Tviteru postavili lažni video eksplozije, a zvanično probijen zvučni zid!

Kurir 13.01.2017
Mnogi korisnici Tvitera javljaju da je prelepi Marsej, grad na francuskoj rivijeri, potreslo nekoliko eksplozija, javlja Raša tudej. Međutim, ispostavilo se da je reč o lažnom video snimku, ali još uvek nema zvaničnog saopštenja ko stoji iza… »
Panika u marseju: Građani prijavljuju eksplozije

Panika u marseju: Građani prijavljuju eksplozije

Večernje novosti 13.01.2017
Niz eksplozija odjeknuo je Marsejom u Francuskoj, javlja Raša Tudej pozivajući se na objave na Tviteru. Niz eksplozija odjeknuo je Marsejom u Francuskoj, javlja Raša Tudej pozivajući se na objave na Tviteru. "Čuo sam eksploziju u 8. arondismanu, moji… »
Haos u marseju: Građani prijavljuju eksplozije, vlasti se ne oglašavaju!

Haos u marseju: Građani prijavljuju eksplozije, vlasti se ne oglašavaju!

Pravda 13.01.2017
Brojni stanovnici Marseja su preko Tvitera prijavili da su čuli eksploziju u tom francuskom gradu. "Čuo sam eksploziju, moji prozori su se tresli", napisao je jedan stanovnik Marseja. #Marseille l' #explosion à été entendu dans plus de 8… »

Vesti dana »