Povezane vesti

Ivanić: Dobro sam proučio zakon o oružanim snagama

Ivanić: Dobro sam proučio zakon o oružanim snagama

RTS 13.01.2017
Predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je da je dobro proučio zakon kada je doneo odluku da angažuje jedinicu Oružanih snaga BiH na svečanostima povodom 9. januara, Dana Republike Srpske. "Našao sam način koji je sačuvao lanac… »
Dodik pozvao BiH: Prihvatite 9. januar kao Dan Republike Srpske

Dodik pozvao BiH: Prihvatite 9. januar kao Dan Republike Srpske

Kurir 13.01.2017
BANJALUKA - U banjalučkoj kasarni Kozara danas je održan božićni prijem, sa kojeg je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao sve u BiH da prihvate 9. januar kao Dan Republike u tom entitetu. Prijem je počeo predajom raporta počasne jedinice… »
Ivanić: Snosim odgovornost za 9. januar

Ivanić: Snosim odgovornost za 9. januar

Al Jazeera 13.01.2017
Predsjedavajući Predsjedništva BiH tvrdi da je proučio pravne akte i 'našao način da sačuva dignitet i lanac komande'. Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić izjavio je kako „proglašavanje dešavanja od 9. januara… »
Ivanić: Nije mi smetalo kada pripadnici OS BiH idu na grob Alije Izetbegovića; Dodik: Podržavamo naše ljude u OS BiH

Ivanić: Nije mi smetalo kada pripadnici OS BiH idu na grob Alije Izetbegovića; Dodik: Podržavamo naše ljude u OS BiH

Blic 13.01.2017
Povodom pravoslavnog Božića predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić u kasarni 'Kozara' blizu Banjaluke postrojio je Počasnu jedinicu Oružanih snaga BiH. Ivanić je ovom prilikom istakao da je njegovo naređenje za dobijanje počasne jedinice… »

Vesti dana »