Повезане вести

(Фото) од овога може да вам позли: Лепа Џајина ћерка у доњем вешу

(Фото) од овога може да вам позли: Лепа Џајина ћерка у доњем вешу

Курир 14.01.2017
Драгана Џајић позирала је оскудно одевена у доњем вешу, чиме је одушевила бројне пратиоце на друштвеној мрежи Инстаграм. Мушкарцима је застао дах због жајине ћерке. Драгана је позирала у црном провидном брусхалтеру, а за кратко… »
Љупка Стевић проговорила о браку: Не желим да се удам, већ...

Љупка Стевић проговорила о браку: Не желим да се удам, већ...

Курир 14.01.2017
Певачица Љупка Стевић признаје да не размишља о браку. Док неке њене колгинице маштају о удаји, Љупка прижељкује нешто друго. "Не желим да се удам, волела бих себи да изгатам да имам један планетарни хит", рекла је Љупка у… »
Мима Караџић обожава да иде у кафану са политичарима! (фото)

Мима Караџић обожава да иде у кафану са политичарима! (фото)

Свет & Скандал 14.01.2017
Глумац Мима Караџић воли кафански провод, а највише ужива у друштву политичара. Реч је о Ивици Дачићу. “Ја седнем сам у кафану, онда дође Ивица и пита ме је л ти смета да седнем, запевам… Ми смо људима нашармантнији…”, рекао је… »
(Видео) Цецин син изгледа жестоко, а меког срца: Оваквог вељка још нисте видели! Одушевиће вас!

(Видео) Цецин син изгледа жестоко, а меког срца: Оваквог вељка још нисте видели! Одушевиће вас!

Курир 14.01.2017
Деца Светлане Цеце Ражнатовић, Вељко и Анастасија, уживају у зимској идили на Копаонику. Њих двоје се одлично слажу, а Вељко је много пута показао да воли да се брине о својој сестри. Анастасија је на Инстаграму објавила видео… »

Вести дана »