Повезане вести

"Мила за председника Црне Горе, Русија да нас пусти у НАТО"

"Мила за председника Црне Горе, Русија да нас пусти у НАТО"

Вести онлине 15.01.2017
Председник Црне Горе Филип Вујановиц́ каже да више нема права да се кандидује за председника државе, па ц́е саветовати лидеру Демократске партије социјалиста Милу Ђукановиц́у да преузме ту одговорност, преносе подгорички медији… »
Годинама исти сценарио: Вујановић препушта фотељу Ђукановићу

Годинама исти сценарио: Вујановић препушта фотељу Ђукановићу

Правда 15.01.2017
Председник Црне Горе Филип Вујановић каже да више нема права да се кандидује за председника државе, па ће саветовати лидеру Демократске партије социјалиста Милу Ђукановићу да преузме ту одговорност, он је то изјавио у емисији… »
Вујановић: Без референдума о НАТО, Ђукановић за предсједника

Вујановић: Без референдума о НАТО, Ђукановић за предсједника

Слободна Европа 15.01.2017
Црногорски председник Филип Вујановић саопштио је да ће савјетовати бившем премијеру Милу Ђукановићу да се кандидује за председника Црне Горе на наредним председничким изборима 2018. године. Црногорски председник је оцијенио да… »
Вујановић ће саветовати Ђукановићу да се кандидује за председника Црне Горе

Вујановић ће саветовати Ђукановићу да се кандидује за председника Црне Горе

Вечерње новости 15.01.2017
Црногорски председник Филип Вујановић саопштио је да ће "саветовати" лидеру ДПС и бившем премијеру Милу Ђукановићу да се кандидује за председника Црне Горе. Црногорски председник Филип Вујановић саопштио је данас да ће… »
Мило се кандидује за председника?

Мило се кандидује за председника?

Ало 15.01.2017
Председник Црне Горе Филип Вујановић више нема права да се кандидује за председника државе, па ће саветовати Мила Ђукановића, да преузме ту одговорност, преносе данас подгорички медији. "Ја заиста мислим да живимо у времену у… »
За председника: Црногорци не могу без Мила

За председника: Црногорци не могу без Мила

Мондо 15.01.2017
Председник Црне Горе Филип Вујановић, који више нема права да се кандидује за председника државе, каже да ће саветовати лидеру ДПС Милу Ђукановићу, да преузме ту одговорност. Фото: Мондо/ Горан Сивачки "Ја заиста мислим да живимо… »
Вујановић: Предложићу Милу да се кандидује за председника Црне Горе

Вујановић: Предложићу Милу да се кандидује за председника Црне Горе

Курир 15.01.2017
ПОДГОРИЦА - Председник Црне Горе Филип Вујановић каже да више нема права да се кандидује за председника државе, па ће саветовати лидеру Демократске партије социјалиста Милу Ђукановићу да преузме ту одговорност. "Ја заиста мислим… »

Вести дана »