Povezane vesti
Evo šta je Danica Maksimović uradila za repera koji je rasplakao Srbiju
Tračara 16.01.2017
A photo posted by Danica Maksimović (@danymaksi) on Jan 12, 2017 at 7:07am PST Dejan Ketić, koji me svojom tužnom pričom raznežio sve koji su gledali i pratili takmičarski šou Ja imam talenat, nedavno je dobio pomoć od glumice Danice Maksimović… »
Rasplakao je Srbiju tužnom životnom pričom, a ono što je Danica Maksimović uradila za njega, oduševiće vas
Blic 16.01.2017
Članica žirija "Ja imam talenat" odnela je Ketiću granu i stvari i pozvala druge da pomognu. Danica Maksimović ispunila je svoje obećanje i posetila Dejana Ketića, koji se pojavio u šou programu "Ja imam talenat" i rasplakao Srbiju svojom tužnom… »
Živi u stravičnim uslovima: Danica Maksimović platila stanarinu momku koji je rasplakao Srbiju!
Svet & Skandal 16.01.2017
Poznata glumica Danica Maksimović posetila je Dejana Ketića, koji je svojom pričom da ga roditelji ne žele rastužio sve one koji su gledali šou “Ja imam talenat” i uverila se da živi u stravičnim uslovima. Ona mu je odnela garderobu, hranu i… »
Vesti dana »

I danas sunčano, ali veoma hladno, temperature od -7 do 11 stepeni
Vreme pre 54 minutajoš 13 povezanih

Uživo ruske inženjerijske trupe u akciji Zelenski: Podržaćemo prekid udara
Alo pre 1 satjoš 10 povezanih

Dome, slatki dome: Astronauti se vratili na Zemlju posle devet meseci u svemiru
BBC News pre 43 minutajoš 8 povezanih

Šolc: Prekid međusobnih napada Rusije i Ukrajine na infrastrukturu je prvi važan korak
Blic pre 4 satijoš 7 povezanih

Uhapšen gradonačelnik Istanbula i još oko 100 osoba u okviru istrage o korupciji
Insajder pre 43 minutajoš 6 povezanih