Повезане вести

Ево шта је Даница Максимовић урадила за репера који је расплакао Србију

Ево шта је Даница Максимовић урадила за репера који је расплакао Србију

Трачара 16.01.2017
А пхото постед би Даница Максимовић (@данимакси) он Јан 12, 2017 ат 7:07ам ПСТ Дејан Кетић, који ме својом тужном причом разнежио све који су гледали и пратили такмичарски шоу Ја имам таленат, недавно је добио помоћ од глумице… »
Расплакао је Србију тужном животном причом, а оно што је Даница Максимовић урадила за њега, одушевиће вас

Расплакао је Србију тужном животном причом, а оно што је Даница Максимовић урадила за њега, одушевиће вас

Блиц 16.01.2017
Чланица жирија "Ја имам таленат" однела је Кетићу грану и ствари и позвала друге да помогну. Даница Максимовић испунила је своје обећање и посетила Дејана Кетића, који се појавио у шоу програму "Ја имам таленат" и расплакао… »
Живи у стравичним условима: Даница Максимовић платила станарину момку који је расплакао Србију!

Живи у стравичним условима: Даница Максимовић платила станарину момку који је расплакао Србију!

Свет & Скандал 16.01.2017
Позната глумица Даница Максимовић посетила је Дејана Кетића, који је својом причом да га родитељи не желе растужио све оне који су гледали шоу “Ја имам таленат” и уверила се да живи у стравичним условима. Она му је однела… »

Вести дана »