Povezane vesti

(Foto) ni traga ni glasa od nje: Šta se desilo sa Zoricom Dukić?

(Foto) ni traga ni glasa od nje: Šta se desilo sa Zoricom Dukić?

Kurir 16.01.2017
Mnogi su očekivali da će Zoricu Dukić videti u petoj sezoni rijalitija "Parovi". Gastozeva devojka je izazvala komentare na Instagramu među pratiocima koji se pitaju gde je nestala Dukićeva. Zorica se izolovala od medija. Ona je otišla na Kopaonik, gde… »
(Foto) Eva Ras je sve šokirala ovim noktima: A tek da čujete zbog čega ih je stavila! Zgranućete se!

(Foto) Eva Ras je sve šokirala ovim noktima: A tek da čujete zbog čega ih je stavila! Zgranućete se!

Kurir 16.01.2017
Glumica Eva Ras se na premijeri filma "Saga o tri nevina muškarca" pojavila sa naobičnim noktima. Naime, Eva je prošetla dugačke nokte crne boje što je iznenadilo mnoge, a sada je i objasnila zbog čega se odlučila na tako nešto. "Napravila sam ove nokte… »
(VIDEO) Volim moju breskvicu: Soraja se pravda da nije ugradila silikone u guzu! Da li joj verujete?

(VIDEO) Volim moju breskvicu: Soraja se pravda da nije ugradila silikone u guzu! Da li joj verujete?

Kurir 16.01.2017
Soraja Vučelić je nedavno izvadila silikone iz grudi i usana, a spekuliše se da je povećala zadnjicu. Naime, starletina guza je veća nego pre, što su primetili i njeni fanovi. Soraja tvrdi da nije povećavala pozadinu, već da je prirodna. "Volim moju 100%… »
Soraja, ipak, tvrdi: Nisam ugradila silikone u guzu! (video)

Soraja, ipak, tvrdi: Nisam ugradila silikone u guzu! (video)

Svet & Skandal 16.01.2017
Nedavno se pojavila informacija da je Soraja Vučelić povećala zadnjicu. Naime, starletina guza je veća nego pre, što su primetili i njeni fanovi, ali Soraja tvrdi da nije povećavala pozadinu, već da je prirodna. “Volim moju 100% prirodnu guzu”, napisala… »

Vesti dana »