Povezane vesti

Fed kup: Srpske teniserke saznale imena rivalki

Hot sport 16.01.2017
Žrebom je odlučeno da će Srbija igrati u grupi D, prve Evro-afričke zone, sa selekcijama Izraela, Bugarske i Estonije. Mečevi prve Evro-agričke zone Fed kupa, biće odigrani u Talinu od 6. do 12 februara, a pored naše, uporedo će se odigravati… »

Srpkinje dobile protivnice u fed Kupu

Sportski žurnal 16.01.2017
Srpkinje će u Prvoj grupi evro-afričke zone od 6. do 12. februara u Talinu, biti u „D“ grupi sa Izraelom, Bugarskom i domaćinom Estonijom. Pobednik će igrati u polufinalu sa pobednikom „A“ grupe u kojoj su Poljska, Gruzija, Austrija. U grupi… »

Srbija u grupi sa Izraelom, Bugarskom i Portugalom

B92 16.01.2017
Fed kup reprezentacija Srbije igraće u Grupi D prve grupe Evro-afričke zone sa selekcijama Izraela, Bugarske i Estonije, saopštio je Teniski savez Srbije. Mečevi prve grupe Evro-afričke zone Fed kupa igraće se u Talinu od 6. do 12. februara. U… »

Fed kup - Srbija u Grupi D

Sportske.net 16.01.2017
Fed kup reprezentacija Srbije igraće u Grupi D prve grupe Evro-afričke zone sa selekcijama Izraela, Bugarske i Estonije, saopštio je danas Teniski savez Srbije. Mečevi prve grupe Evro-afričke zone Fed kupa igraće se u Talinu od 6. do 12. februara. U… »

Srpkinje protiv Izraela, Bugarske i Estonije

Mondo 16.01.2017
Fed kup reprezentacija dobila je rivale u grupi D Evro-afričke zone. Foto: MN Press Tatjana Ječmenica Jevtić nedavno je odredila igračice koje će nastupati u Fed kup takmičenju prve grupe Evro-afričke zone u Talinu, početkom februara, a Srpkinje… »

Fed kup: Srbija u grupi D

Večernje novosti 16.01.2017
Izabranice Tatjane Ječmenice-Jevtić će u Estoniji igrati sa selekcijama Izreala, Bugarske i Estonije. Danas je održan žreb za mečeve Fed kup takmičenja prve grupe Evro-afričke zone koji će biti održani u Estoniji (Talin) od 06. do 12. februara… »

Vesti dana »