Povezane vesti

(Video) Aleksandra Subotić vrištala na oca: Zašto si ćutao dok je Srboljub tukao mene i moje dete?

(Video) Aleksandra Subotić vrištala na oca: Zašto si ćutao dok je Srboljub tukao mene i moje dete?

Kurir 18.01.2017
Aleksandra Subotić i njen dečko Aleksandar Čabarkapa s kojim ima dete, poslednjih dana su jedna od glavnih tema u rijalitiju "Parovi", ali i u medijima. Ulje na vatru, posle Aleksandrinog strica, dolio je i njen otac Karađorđe i izneo skandalozne… »
Ljuba se javila uživo u parove: Ono što je poručila ćerki Aleksandri, Karađorđu se nije svidelo

Ljuba se javila uživo u parove: Ono što je poručila ćerki Aleksandri, Karađorđu se nije svidelo

Kurir 18.01.2017
Otac aktuelne učesnice "Parova" Aleksandre Subotić, Karađorđe, došao je direktno u vilu da ispriča sve što ima o svojoj porodici, ljubavnom trouglu njegove ćerke, majke i njihovog ljubavnika ali i o odnosu u kom je sa ćerkom. A onda se u vilu… »
Karađorđe razotkrio čabarkapu: Aleksandra podivljala i branila majčinog ljubavnika i oca svog deteta

Karađorđe razotkrio čabarkapu: Aleksandra podivljala i branila majčinog ljubavnika i oca svog deteta

Kurir 18.01.2017
U rijalitiju "Parovi" danima je glavna tema Aleksandra Subotić i njen dečko Aleksandar Čabarkapa s kojim ima dete. O tome je uživo, posle Aleksandrinog sina, progovorio i njen otac Karađorđe i izneo skandalozne detalje. "Ljubu sad vidim kao uzornu… »

Vesti dana »