Повезане вести
Коридори наљутили Илића, Филиповска напустила Нову Србију
Дневник 19.01.2017
Лидер Нове Србије Велимир Илић најавио је раскид сарадње са СНС-ом, незадовољан тиме што није добио, како тврди, обећано место у ЈП „Коридори Србије”. Бивши директор „Коридора” Дмитар Ђуровић изјавио је да би Илић „требало да… »
Савез Веље и СНС ударио у банкину
Вечерње новости 19.01.2017
Велимир Илић напушта владајућу коалицију јер није добио фотељу у "коридорима Србије". Вучићева странка највероватније раскида споразум. Дубравка Филиповски напустила табор НС. ЗБОГ напада и оптужби које је лидер Нове Србије… »
"Илић да води рачуна о свом лоповлуку"
РТВ 19.01.2017
БЕОГРАД - Бивши директор "Коридора Србије" Дмитар Ђуровић изјавио је данас да би лидер Нове Србије Велимир Илић "требало да води рачуна о свом лоповлуку, а не да се бави лажима" и додао да му је драго што Илић није добио прилику… »
Веља Илић напао СНС: Нема шта да тражим са екипом лажова и превараната
Нова економија 19.01.2017
Немам више шта да тражим са екипом лажова и певараната. Био сам коректан и ћутао сам, али нећу дозволити да ме неко понижава, изјавио је за Блиц Велимир Илић, лидер Нове Србије, и тако најавио раскид сарадње са СНС-ом. Илић каже… »
Илић бесан: Вучић му месецима обећава фотељу у Коридорима
БизЛифе 19.01.2017
Председник Нове Србије Велимир Илић најавио је раскид коалиције са Српском напредном странком, са објашњењем да „нема шта да тражи са екипом лажова и превараната“. Био сам коректан и ћутао сам, али нећу дозволити да ме неко… »
Потписао себи пресуду: Веља ударио на Андреја Вучића!
Вести онлине 19.01.2017
Велимир Илић је жестоко искритиковао брата премијера Александра Вучића, Андреја, поручивши да не могу напредњаци да "кадрују" по његовој странци. Да ли је мудар потез напасти првог брата Србије, показаће време, али пре ће бити… »
Филиповски напустила Нову Србију после Илићевих критика СНС
Н1 Инфо 19.01.2017
Посланица Нове Србије у републичком парламету Дубравка Филиповски саопштила је данас да је поднела неопозиву оставку на чланство у тој странци и све страначке функције. Она је у кратком саопштењу навела да у Новој Србији, чији… »
Веља Илић раскида коалицију са СНС
РТВ 19.01.2017
БЕОГРАД - Председник Нове Србије Велимир Илић (НС) најавио је данас раскид коалиције са Српском напредном странком (СНС), уз објашњење да "нема шта да тражи са екипом лажова и превараната". Био сам коректан и ћутао сам, али… »
Филиповски напустила Нову Србију због неслагања са Илићем, странка јој тражи мандат
Блиц 19.01.2017
Народна посланица Дубравка Филиповски поднела је неопозиву оставку на чланство у Новој Србији као и на све страначке функције због "неслагања са политиком председника НС Велимира Илића". "У Новој Србији чији сам била… »
Веља Илић проговорио о одласку сараднице: Дубравка ме је напустила јер сам напао СНС
Курир 19.01.2017
БЕОГРАД - Велимир Илић, председник Нове Србије каже да је Дубравка Филиповски, његова дојучерашња десна рука, поднела оставку на страначке функције јер је изнео у јавност да појединци из СНС врше притисак на њихове људе да их… »
Веља Илић о раскиду сарадње са СНС: То је екипа лажова и превараната
Блиц 19.01.2017
- Немам више шта да тражим са екипом лажова и певараната. Био сам коректан и ћутао сам, али нећу дозволити да ме неко понижава - наводи за "Блиц" Велимир Илић, лидер Нове Србије, и тако најављује раскид сарадње са СНС-ом. Илић… »
Илић испрозивао Вучића: Нисам ја Покрет социјалиста и ничија „подгузна“ мува
Глас Западне Србије 19.01.2017
Председник Нове Србије Велимир Илић гостујући на Телевизији Шабац у емисији "Интервју" говорио је о актуелној политичкој ситуацији у земљи, предстојећим председничким изборима, али и о све чешћем мимоилажењу са коалиционим… »
Велимир Илић напао Владу, СНС, Вучића и његовог брата Андреја (ВИДЕО)
Недељник 19.01.2017
Лидер Нове Србије жестоко напао коалиционе партнере. Српска напредна странка и Андреј Вучић нашли су се на мети жестоких критика тамо одакле се можда и нису надали. Лидер Нове Србије и њихов коалициони партнер Велимир Илић… »
Распад владајуће колалиције: Веља Илић жестоко ударио на Вучића, указао на „озбиљан криминал“ (видео)
Правда 19.01.2017
Председни Нове Србије Велимир Илић, члан владајуће коалиције чије је странка на изборе ишла на листи СНС-а, жестоко је напао Владу Србије и Александра Вучића. Илић је, гостујући на ТВ Шабац, оптужио власт да замајава грађане… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Извучени први добитници стана и аутомобила у новом кругу игре „Узми рачун и победи“
Данас пре 6 сатијош 1 повезана