Povezane vesti
Filipovski napustila Novu Srbiju zbog neslaganja sa Ilićem
Glas Zapadne Srbije 19.01.2017
Narodna poslanica Dubravka Filipovski podnela je neopozivu ostavku na članstvo u Novoj Srbiji kao i na sve stranačke funkcije zbog "neslaganja sa politikom predsednika NS Velimira Ilića". "U Novoj Srbiji čiji sam bila dugogodišnji član i funkcioner… »
Dubravka Filipovski napustila Novu Srbiju
Radio 021 19.01.2017
Narodna poslanica Dubravka Filipovski podnela je neopozivu ostavku na članstvo u Novoj Srbiji kao i na sve stranačke funkcije. Kao razlog navela je "neslaganja sa politikom predsednika NS Velimira Ilića". "U Novoj Srbiji čiji sam bila dugogodišnji… »
Razlaz! Filipovski napustila Novu Srbiju zbog neslaganja sa Veljom Ilićem
Telegraf 19.01.2017
Ne vidim mogućnost borbe za nastavak političkih ciljeva za koje sam se borila prethodnih godina - navela je Filipovski u saopštenju. Narodna poslanica Dubravka Filipovski podnela je neopozivu ostavku na članstvo u Novoj Srbiji kao i na sve stranačke… »
Vesti dana »
Studentske blokade fakulteta: Održana akcija "Zastani, Srbijo", poziv na skup u novogodišnjoj noći
NIN pre 6 satijoš 17 povezanih
Najnovije upozorenje RHMZ: Jaka magla prekrila ovaj deo Srbije, večeras preti opasnost od ove dve pojave
Blic pre 7 satijoš 22 povezane
Dobili subvencije države, sad otpuštaju radnike: Da li u fabriku Mei Ta stiže strana, jeftinija radna snaga
Novi magazin pre 7 satijoš 6 povezanih
Tužilaštvo BiH: Nešić primio milion maraka mita dok je bio direktor Puteva RS
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih
VIDEO Navijač izbačen sa utakmice Partizana zbog transparenta protiv Vučića
Nova pre 7 satijoš 14 povezanih