Povezane vesti
Filipovski napustila Novu Srbiju zbog neslaganja sa Ilićem
Glas Zapadne Srbije 19.01.2017
Narodna poslanica Dubravka Filipovski podnela je neopozivu ostavku na članstvo u Novoj Srbiji kao i na sve stranačke funkcije zbog "neslaganja sa politikom predsednika NS Velimira Ilića". "U Novoj Srbiji čiji sam bila dugogodišnji član i funkcioner… »
Dubravka Filipovski napustila Novu Srbiju
Radio 021 19.01.2017
Narodna poslanica Dubravka Filipovski podnela je neopozivu ostavku na članstvo u Novoj Srbiji kao i na sve stranačke funkcije. Kao razlog navela je "neslaganja sa politikom predsednika NS Velimira Ilića". "U Novoj Srbiji čiji sam bila dugogodišnji… »
Razlaz! Filipovski napustila Novu Srbiju zbog neslaganja sa Veljom Ilićem
Telegraf 19.01.2017
Ne vidim mogućnost borbe za nastavak političkih ciljeva za koje sam se borila prethodnih godina - navela je Filipovski u saopštenju. Narodna poslanica Dubravka Filipovski podnela je neopozivu ostavku na članstvo u Novoj Srbiji kao i na sve stranačke… »
Vesti dana »

U 32 grada u Srbiji protest "Vostani Serbije": Mostovi u Beogradu blokirani od 18 časova
Sputnik pre 5 satijoš 20 povezanih

Završen još jedan sastanak studenata i predstavnika Univerziteta, za sada bez zvaničnih izjava
Insajder pre 3 satajoš 16 povezanih

Rat u Ukrajini: Rusi upali u Karpovku! Sad nisu znale za napad sbu; Uhapšeni napadači na aerodrome, zapaljeno nekoliko letelica (video/mapa)
Večernje novosti pre 45 minutajoš 44 povezane

Predsednički izbori u Poljskoj na "oštrici noža", razlika između kandidata 0,6 odsto glasova
RTS pre 10 minutajoš 29 povezanih