Povezane vesti
Filipovski napustila Novu Srbiju zbog neslaganja sa Ilićem
Glas Zapadne Srbije 19.01.2017
Narodna poslanica Dubravka Filipovski podnela je neopozivu ostavku na članstvo u Novoj Srbiji kao i na sve stranačke funkcije zbog "neslaganja sa politikom predsednika NS Velimira Ilića". "U Novoj Srbiji čiji sam bila dugogodišnji član i funkcioner ne… »
Dubravka Filipovski napustila Novu Srbiju
Radio 021 19.01.2017
Narodna poslanica Dubravka Filipovski podnela je neopozivu ostavku na članstvo u Novoj Srbiji kao i na sve stranačke funkcije. Kao razlog navela je "neslaganja sa politikom predsednika NS Velimira Ilića". "U Novoj Srbiji čiji sam bila dugogodišnji član i… »
Razlaz! Filipovski napustila Novu Srbiju zbog neslaganja sa Veljom Ilićem
Telegraf 19.01.2017
Ne vidim mogućnost borbe za nastavak političkih ciljeva za koje sam se borila prethodnih godina - navela je Filipovski u saopštenju. Narodna poslanica Dubravka Filipovski podnela je neopozivu ostavku na članstvo u Novoj Srbiji kao i na sve stranačke… »
Vesti dana »
SRBATOM: Nema povećane radijacije u Srbiji zbog oštećenja zaštitne strukture Černobila
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
(Video) Teška nesreća kod Sevojna, hitna izvlači vozača, na terenu i policija vozači, oprez!
Dnevnik pre 6 minutajoš 26 povezanih
Rusija pokrenula veliki vazdušni napad usred pregovora između SAD i Ukrajine o mirovnom planu
BBC News pre 31 minutajoš 28 povezanih
Neuobičajena pojava će se desiti na kraju godine: Čubrilo otkrio hoće li decembar proći bez prave zime
Mondo pre 2 satajoš 26 povezanih
Šok u srpskim opštinama na KiM: Zatekli potpuno ludilo u opštinskim prostorijama - ikonama "izgrebane oči" (foto/video)
Pravda pre 51 minutajoš 20 povezanih