Povezane vesti
Eva Ras čula da Ava Karabatić izdaje knjigu, a onda je nastao haos u studiju!
Svet & Skandal 19.01.2017
Eva Ras i Ava Karabatić posvađale su se tokom gostovanja u jednoj emisiji, nakon što je Karabatićeva najavila da će uskoro objaviti svoju prvu knjigu pod nazivom “Ja nomad”. “Zašto nomad, vi ni ne znate ko su nomadi. Izguglajte malo o njima… »
Ko je tu ‘nomad’: Ava i Eva se posvađale u emisiji zbog knjige
Tračara 19.01.2017
Eva Ras i Ava Karabatić gostovale su nedavno zajedno u emisiji Press pretres i pred kamerama je došlo do njihovog oštrog sukoba. Starleta, poznata po učešću u rijalitijima Survivor i Veliki brat, pohvalila se da uskoro izdaje knjigu pod nazivom Ja… »
Sukob pred kamerama: Eva Ras se posvađala sa starletom
Blic 19.01.2017
Eva Ras pobesnela je i sukobila se sa starletom Avom Karabatić pred kamerama. Njih dve zajedno su gostovale u emisiji "Press pretres", a glumicu je izbacilo iz takta kada je Ava izjavila da je napisala knjigu pod nazivom "Ja nomad". - Zašto "nomad", vi… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Svi odbornici na nogama, Pogačar u klinču sa Milanom Đurićem: Prekinuto tajno glasanje o smeni gradonačelnika Novog Sada
Nova pre 5 minutajoš 37 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Udari izraelske vojske širom Pojasa Gaze, stradalo 12 osoba
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih
Skupština Novog Sada o opozivu gradonačelnika, protest i incidenti na ulazu u zgradu
BBC News pre 23 minutajoš 19 povezanih