Povezane vesti
(Video) Pinkova zvezdica plakala kao kiša: Zbog ovog problema nije mogla da se smiri!
Kurir 20.01.2017
Stefana Nikolčević rasplakala se na sceni Pinkovih zvezdica. Devojčica se predstavila žiriju pesmom "Melanholija" koju izvodi Jelena Tomašević, a za izvedbu je dobila svih pet glasova. Ova takmičarka se zagrcnula i zbog toga je u jednom trenutku… »
(Video) Mali šarmer je osvojio sve pesmom pokojnog tošeta: Ali Goca Tržan mu je ipak našla manu!
Kurir 20.01.2017
David Marković oduševio je žiri i publiku izvedbom numere "Tajno moja" koju je pevao pokojni Toše Proeski. Dečak je dobio svih pet glasova ali žiri mu je ipak skrenuo pažnju na neke stvari. "Toliko dobro pevaš, imaš lep glas, pametno pevaš. Sve… »
(Video) Marina je pevala bolesna i oduševila Sve: 5 kao vrata na samom početku Pinkovih zvezdica
Kurir 20.01.2017
Marina Stanković, takmičarka Pinkovih zvezdica na samom početku obezbedila je sebi svih pet glasova. Ona se publici i žiriju predstavila pesmom "Deo prošlosti" koju izvodi Marija Šerifović. Iako je bila bolsena, Marina je sve oduševila svojim… »
(VIDEO) emotivno veče u pinkovim zvezdicama! Jelena na ivici suza: Anđela, pevaš kao anđeo!
Kurir 20.01.2017
Takmičarka Pinkovih zvezdica Anđela Nestorović predstavila se pesmom "Noćas dođi mi", koju u originalu peva Jelena Tomašević. Devojčica je dobila svih pet glasova, a nastup je skoro rasplakao Jelenu. "Baš si me raznežila, mogu ti reći. Divno si… »
Vesti dana »
Vens: Trampov plan o povećanju carina pokazuje da SAD neće više biti iskorišćavane
RTV pre 6 satijoš 2 povezane
Rus pretučen u Beogradu: Huligani ga napali na Voždovcu, pa opljačkali: Policija traga za huliganima
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Đurić u dvodnevnoj poseti Holandiji: Ministar spoljnih poslova Srbije imaće niz susreta sa visokim zvaničnicima i komesarom OEBS
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana
Tragedija u francuskim Alpima: Skijaš poginuo u lavini van staze, ekipe Hitne pomoći samo mogle da konstatuju smrt
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana