Повезане вести
Неспортско понашање: Бирчевић суспендован због инцидента на мечу са ФМП-ом
Спортал блиц 23.01.2017
Стефан Бирчевић ће пропустити дерби наредног кола АБА лиге у Подгорици. Крилни центар Партизана неспортски је реаговао на оно што је сматрао провокацијама од стране тренера ФМП-а, Бранка Максимовића, па су играчи оба тима у… »
Последица непромишљености - Бирчевић не игра у Подгорици!
Спортске.нет 23.01.2017
Крилни центар Партизана Стефан Бирчевић учинио је медвеђу услугу свом клубу тиме што се неспортски понео по завршетку меча са ФМП Железником. Неспортско понашање Стефана Бирчевића по завршетку утакмице 18. кола регионалне лиге… »
Ово им никако није требало: Партизан значајно ослабљен, пред важно гостовање у Подгорици! (видео)
Хот спорт 23.01.2017
Због инцидента по завршетку меча са ФМП-ом, Стефан Бурчевић је суспендован за наредни меч АБА лиге, који ће Партизан одиграти протв Будућности. Крилни центар Партизана, бурно је одреаговао на провокацију гостујућег тренера… »
Проблем за Партизан: Оштра казна пред велики дерби (ВИДЕО)
Вести онлине 23.01.2017
Утакмицу између Партизана и ФМП-а, одиграну у оквиру 19. кола АБА лиге, поред добре партије црно-белих обележили су и инциденти. Гости су крајем првог полувремена повукли екипу са терена после вулгарног скандирања са трибина, а… »
Максимовић: Баш сам љут, узео сам тајм-аут зато што ми се играч није бацио за лопту... Да макар изгубиш као човек...
Спортски журнал 23.01.2017
Бранко Максимовић, тренер ФМП-а, жали што његов тим у Пиониру није пружио максимум. У прошлој утакмици АБА лиге ФМП је у Железнику мучио Партизан. Мучио га је у свим утакмицама - а играли су их много - прошле сезоне. Зато су… »
Вести дана »

МУП: Ухапшен осумњичени за бацања бомбе у угоститељски локал у Зрењанину
Н1 Инфо пре 1 сатјош 30 повезаних

Родитељи ученика Пете београдске гимназије траже састанак с министром просвете
Недељник пре 3 сатајош 33 повезане

"Горе су вам мајка и ћерка!" Вапај комшије док је ватра гутала стан у Раковици, страдале две особе
Ало пре 7 минутајош 38 повезаних

Гоци: Одушевљен сам што су студенти из Србије ушли у ужи избор за награду Сахаров
Данас пре 2 сатајош 13 повезаних

Михољско лето не напушта Србију, познат датум пљускова: Прогноза Марка Чубрила до краја октобра
Мондо пре 32 минутајош 33 повезане