Povezane vesti

Posao za 600 ljudi

Večernje novosti 24.01.2017
Premijer Vučić otvorio novi proizvodni pogon kompanije "IGB Automotiv" u Inđiji. Investicija vredna 4,5 miliona evra. POSLE osam meseci radova na izgradnji, u utorak je svečano otvoren novi pogon za proizvodnju grejača za automobilsku industriju… »

Novi pogon nemačke kompanije u Inđiji, posao za 600 ljudi

RTS 24.01.2017
U prisustvu premijera Aleksandra Vučića, u Inđiji je otvoren novi pogon kompanije "IGB Automotiv", koja proizvodi grejače za automobile. Posao će dobiti oko 600 radnika. Mir i stabilnost su najvažniji, poručio je premijer Aleksandar Vučić… »

Uskoro posebna agencija za davanje podsticaja investitorima

Dnevnik 24.01.2017
Premijer Vlade Vojvodine Igor Mirović najavio je da će za nešto više od mesec danas u Novom Sadu biti osnovana posebna agencija koja će davati dodatne finansijske. podsticaje za ulaganja u Vojvodini. Mirović je nakon otvaranja novog proizvodnog… »

Inđija: Kompanija IGB Automotive otvorila novi pogon

Radio 021 24.01.2017
Novi pogon kompanije IGB Automotive koja proizvodi grejače za automobile otvoren je danas u Inđiji. U izgradnju pogona uloženo je 4,5 miliona evra i već je zaposleno više od 600 novih radnika. Izgradnja pogona od 7.800 kvadrata počela je aprila… »

Još 600 radnih mesta u Inđiji (foto)

Mondo 24.01.2017
Kompanija "IGB automotiv komp", jedna od najznačajnijih grinfild investicija u Srbiji, otvorila je novi pogon u Inđiji. Posao će dobiti 600 radnika, a kompanija najavljuje još radnih mesta. Novi proizvodni pogon kompanije autodelova "IGB Automotiv… »

Kompanija IGB Automotive otvara novi pogon u Inđiji

Gde investirati 24.01.2017
Novi pogon kompanije IGB Automotive koja proizvodi grejače za automobile biće otvoren danas u Inđiji. U izgradnju pogona uloženo je 4,5 miliona evra i već je zaposleno više od 500 novih radnika. Izgradnja pogona od 7.800 kvadrata počela je aprila… »

Vučić danas u Inđiji na otvaranju proizvodnog pogona

Blic 24.01.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas će prisustvovati otvaranju novog proizvodnog pogona kompanije "IGB Automotiv komp" (IGB Automotive Comp) u Severoistočnoj radnoj zoni u Inđiji. Ova kompanija, koja proizvodi grejače za automobile… »

U utorak u Inđiji otvaranje novog pogona nemačke kompanije IGB Automotive

Večernje novosti 23.01.2017
Novi pogon kompanije IGB Automotive koja proizvodi grejače za automobile biće otvoren u Inđiji, a svečanosti će prisustvovati premijer Srbije Aleksandar Vučić. Novi pogon kompanije IGB Automotive koja proizvodi grejače za automobile biće otvoren… »

Vesti dana »