Povezane vesti
Kako je Vacić postao nepodoban državni službenik
Politika 24.01.2017
Dok Marko Đurić optužuje bivšeg portparola Pokreta 1389. za samovoljne istupe, Miša Vacić odluku direktora Kancelarije za KiM naziva izdajom. Mesec dana pošto je vest o tome da Miša Vacić radi u Kancelariji za Kosovo i Metohiju ustalasala… »
Vacić dobio otkaz u Kancelariji za KiM
Radio 021 24.01.2017
Kancelarija za Kosovo i Metohiju raskinula je ugovor o delu sa Mišom Vacićem, koji je u toj instituciji obavljao funkciju savetnika direktora. Kancelarija je ugovor raskinula zbog povrede radne discipline i internih pravila službe, navedeno je u… »
Vacić dobio otkaz u Kancelariji za Kosovo i Metohiju
Nedeljnik 24.01.2017
Ugovor sa Vacićem je raskinut jer je on prekrišio radnu disciplinu. Kancelarija za Kosovo i Metohiju raskinula je ugovor o delu sa Mišom Vacićem, koji je u toj instituciji obavljao funkciju savetnika direktora, potvrđeno je Nedeljniku. Ugovor sa… »
Vacić dobio otkaz u Kancelariji za Kosovo i Metohiju
Nedeljnik 24.01.2017
Ugovor sa Vacićem je raskinut jer je on prekrišio radnu disciplinu. Kancelarija za Kosovo i Metohiju raskinula je ugovor o delu sa Mišom Vacićem, koji je u toj instituciji obavljao funkciju savetnika direktora, potvrđeno je Nedeljniku. Ugovor sa… »
Osuđivani desničar Miša Vacić dobio otkaz u Kancelariji za KiM zbog povrede radne discipline
Insajder 24.01.2017
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić saopštio je da od danas Miša Vacić ne radi u Kancelariji za KiM. Kako je objašnjeno, ugovor o delu s Vacićem raskinut je sedam dana pre isteka ugovora, zbog povrede radne discipline i internih… »
Miša Vacić 2: Sudnji dan Novinarka 11 puta pitala Vacića ko ga je zvao iz Vlade Srbije, evo kako je on vrdao
Blic 24.01.2017
Tek posle 11 pokušaja, i više od 20 minuta "čupanja" reči kleštima, novinarka TV N1 Minja Miletić je uspela da dobije koliko-toliko smislen odgovor od ekstremnog desničara Miše Vacića na pitanje ko ga je iz Vlade Srbije pozvao da radi u… »
Marko Đurić raskinuo ugovor sa Vacićem
SEEbiz 24.01.2017
BEOGRAD - Kancelarija za KiM raskinula je ugovor o delu s Mišom Vacićem sedam dana pre isteka ugovora, saopšteno je iz Kancelarije za KiM. On napominje da je samo dobio rešenje u kom se navodi da je povredio radnu disciplinu. Na pitanje novinara… »
Đurić: Sa Vacićem raskinut ugovor o delu
Danas 24.01.2017
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić saopštio je da je s Mišom Vacićem danas raskinut ugovor o delu. "Miša Vacić je mojom odlukom angažovan u Kancelariji za KiM, po osnovu privremenog ugovora o delu, na poslovima podrške u… »
Mogu da dobijem čašu vode? Hit detalji urnebesnog TV duela posle kojeg je Miša Vacić dobio otkaz
Blic 24.01.2017
Slučajno ili ne, tek ekstremni desničar Miša Vacić je dobio otkaz u Kancelariji za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije posle jutrošnjeg urnebesnog gostovanja na TV N1 kod novinarke Minje Miletić. Deo jutarnjeg programa sa Mišom Vacićem i Minjom… »
Saznajemo: Miša Vacić dobio otkaz u Kancelariji za KiM; Đurić: Državna uprava nije za njega
Blic 24.01.2017
Kancelarija za Kosovo i Metohiju raskinula je ugovor o delu sa Mišom Vacićem, koji je u toj instituciji obavljao funkciju savetnika direktora. Kako saznaje "Blic", to je učinjeno zato što je Vacić prekršio radnu disciplinu. Povodom otkaza Vaciću… »
Vacić dobio otkaz u Kancelariji za KiM
Nova ekonomija 24.01.2017
Kancelarija za Kosovo i Metohiju raskinula je ugovor o delu sa Mišom Vacićem, koji je u toj instituciji obavljao funkciju savetnika direktora. Kako saznaje "Blic", to je učinjeno zato što je Vacić prekršio radnu disciplinu. Vacić, biviš desničar… »
Đurić: Vacić angažovan mojom odlukom, ali se nije snašao
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić saopštio je da je s Mišom Vacićem danas raskinut ugovor o delu. "Miša Vacić je mojom odlukom angažovan u Kancelariji za KiM, po osnovu privremenog ugovora o delu, na poslovima podrške u… »
Đurić raskinuo ugovor sa Vacićem par sati nakon gostovanja na n1
BizLife 24.01.2017
Foto: Beta, YouTube Kancelarija za KiM raskinula je ugovor o delu sa Mišom Vacić sedam dana pre isteka ugovora, saopšteno je iz Kancelarije za KiM. U saopštenju Kancelarije za KiM koje je potpisao Marko Đurić navodi se da je „Miša Vacić je mojom… »
Kancelarija za Kosovo i Metohiju: Miša Vacić dobio otkaz
Kurir 24.01.2017
BEOGRAD - Kancelarija za Kosovo i Metohiju raskinula je ugovor o delu sa Mišom Vacićem zbog povrede radne discipline i internih pravila službe, navedeno je u saopštenju direktora Kancelarije Marka Đurića. U saopštenju se kaže da je Vacić u… »
Đurić: Sa Vacićem raskinut ugovor o delu
N1 Info 24.01.2017
Đurić: Otpustio sam Vacića
Srbija danas 24.01.2017
Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM, odlučio je da se zahvali na saradnji Miši Vaciću, tako da on više neće biti angažovan u Kancelariji. - Vacić je mojom odlukom angažovan u Kancelariji za KiM, po osnovu privremenog ugovora o delu, na… »
LSV: Marko Đjurić da odgleda emisiju sa Mišom Vacićem, pa podnese ostavku
Blic 24.01.2017
Liga socijaldemokrata Vojvodine pozvala je Marka Đurića, direktora Kancelarije za KiM da podnese ostavku zato što je, kako tvrde, obmanjivao javnost tvrdeći da Mirko Vacić nije njegov savetnik. "Ako direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marku… »
Miša Vacić o poslu u Kancelariji za KiM koji je dobio dok je pod uslovnom kaznom: A šta je sa resocijalizacijom lica?
Nedeljnik 24.01.2017
"Imam više nego potebrna stručna, naučna zvanja ali mene je kvalifikovao moj rad na terenu, moj odnos sa monaštvom i crkvom i srpskim narodom na KiM", rekao je Vacić. Savetnik u kancelariji za KiM Miša Vacić nije želeo da otkrije ko ga je tačno… »
Vacić: Ne želim da kažem ko me je zvao u kancelariju za KiM, narod me je tražio
Savetnik u kancelariji za KiM Miša Vacić nije želeo u Novom danu da otkrije ko ga je tačno kontaktirao i pozvao da radi u toj instituciji ali ističe da su ga Srbi sa KiM zvali da dođe a da im je država to "priuštila". Gostujući na N1, Vacić je… »
Država je narodu priuštila Mišu Vacića
N1 Info 24.01.2017
Savetnik u kancelariji za KiM Miša Vacić nije želeo u Novom danu da otkrije ko ga je tačno kontaktirao i pozvao da radi u toj instituciji ali ističe da su ga Srbi sa KiM zvali da dođe a da im je država to "priuštila". Izvor: N1 Gostujući na N1… »
Vesti dana »

BLOG: Građani odaju poštu 16. žrtvi pada nadstrešnice, u Beogradu od jutros blokiran depo GSP-a
N1 Info pre 16 minutajoš 65 povezanih

Skupština opštine Bogatić usvojila sve sa dnevnog reda i pored ometanja od strane opozicije, zgrada gađana jajima
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih

Da li je bilo korupcije: MUP zvučni top Romaxu platio tri puta skuplje nego Amerikanci direktno proizvođaču
Nova ekonomija pre 5 satijoš 9 povezanih

Dizel jeftiniji za dva dinara u narednih sedam dana, cena benzina nepromenjena
RTK pre 2 satajoš 16 povezanih