Povezane vesti
Nova voditeljka: Ana Mihajlovski će u “Ja imam talenat” dobiti pojačanje? (foto)
Svet & Skandal 24.01.2017
U jedanaestoj epizodi šoua “Ja imam talenat” voditeljki Ani Mihajlovski će se pridružiti njena koleginica i prijateljica Marijana Mićić. Ana je emisiju najavila u bade mantilu i bez šminke. “Vi ste dobili 11. emisiju najgledanijeg talent šou programa na… »
Nekada su zajedno zasmejavale Srbiju: Ani Mihajlovski će se u Talentu pridružiti nova voditeljka!
Kurir 24.01.2017
U jedanaestoj epizodi talnt šoua "Ja imam talenat" voditeljki Ani Mihajlovski će se pridružiti njena koleginica i prijateljica Marijana Mićić. Ana je emisiju najavila u bade mantilu i bez šminke, a društvo na masaži pravila joj je voditeljka "Pinkovih… »
(Foto) da vidite na šta to liči: Nećete verovati kakva je Ana Mihajlovski bez šminke!
Kurir 24.01.2017
Voditeljku Anu Mihajlovski smo navikli da gledamo uvek doteranu, sa šminkom i frizurom. Međutim, Ana je novu epizodu emisije "Ja imam talenat" odlučila da najavi potpuno prirodna. Voditeljka se prvo prošetala u bade mantilu, a kasnije pozirala bez… »
Vesti dana »
Sahrana Mladića: 'Strašna greška, biće ogroman problem za Srbiju'
BBC News pre 24 minutajoš 50 povezanih
Država ukida papirne dokaze o uplati taksi - Novi sistem elektronskog plaćanja stupa na snagu
Ekapija pre 54 minutajoš 13 povezanih
Kanada uvodi carine od čak 50 odsto na robu iz SAD, rizikujući širenje trgovinskog rata
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 16 povezanih