Povezane vesti
"Leteći Top": Srpska atletika ima lepu budućnost!
Mondo 24.01.2017
"Verovali ili ne, atletika u Srbiji ima jasniji cilj i jasniju sliku budućnosti od onih koji upravljaju našim sportom u svetu i ponosan sam na to, ponosan da smo svetla tačka u ovom mraku u koji su nas drugi uveli". Foto: MN Press Rekorder, šampion… »
Dragutin Topić: Doping aferu su mi "napakovali" jer sam iz zemlje koja se ne odriče svoje istorije
Sportal blic 24.01.2017
Rekorder, šampion Evrope, šestotstruki učesnik Olimpijskih igara, sportsmen, legenda. Ljubitelji atletike širom sveta sa nestrepljenjem čekali su njegov nastup jer znali su da će dobiti autentičnu, uvek novu i neponovljivu atletsku priču u režiji… »
Vesti dana »

Završen zbor u Kragujevcu: Traži se isplata 50% plata prosvetnim radnicima iz budžetskih rezervi grada
Serbian News Media pre 44 minutajoš 62 povezane

Oglasila se policija o incidentima u Nišu: Ispitano 11 osoba: Funkcionere gađali jajima, kutijama i polivali ih vodom
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih

Univerzitet u Beogradu odgovorio na dopis koji je Slavica Đukić Dejanović uputila rektorima i dekanima: Izostanak plata je protivzakonit
Nova pre 6 satijoš 16 povezanih

Ukrinform: Zelenski posetio istočnu Donjecku oblast Ukrajine
Vesti online pre 6 satijoš 18 povezanih

Novi Sad proglasio 23. mart Danom žalosti zbog smrti Vukašina Crnčevića, 16. žrtve pada nadstrešnice
Insajder pre 9 satijoš 15 povezanih