Повезане вести

Први интервју мише вацића после отказа: Ђурић ме је издао, а никакво образложење за то нисам добио

Први интервју мише вацића после отказа: Ђурић ме је издао, а никакво образложење за то нисам добио

Курир 24.01.2017
БЕОГРАД - Миша Вацић већ бивши саветник у Канцеларији за КиМ, потврдио је да је добио отказ, а за директора Канцеларије Марка Ђурића каже да га је "издао". Вацићева претпоставка је да је највероватније добио отказ због јутрошњег… »
(Видео) Почело је са чашом воде: Погледајте детаљ после ког је Миша Вацић добио отказ

(Видео) Почело је са чашом воде: Погледајте детаљ после ког је Миша Вацић добио отказ

Курир 24.01.2017
БЕОГРАД - Случајно или не, Миша Вацић је добио отказ у Канцеларији за Косово и Метохију Владе Србије после јутрошњег урнебесног гостовања на ТВ Н1 код новинарке Миње Милетић. Део емисије који вам представљамо почео је када је… »
Вацић: Марко Ђурић ме је издао

Вацић: Марко Ђурић ме је издао

Нова економија 24.01.2017
Сада већ бивши саветник у Канцеларији за Косово и Метохију Миша Вацић потврдио је да је добио отказ и оптужио је Марка Ђурића да га је "издао". Некадашњи лидер ултрадесничарске организације 1389 рекао је за ТВ Прва да је… »

Вести дана »