Povezane vesti

(Video) Počelo je sa čašom vode: Pogledajte detalj posle kog je Miša Vacić dobio otkaz

(Video) Počelo je sa čašom vode: Pogledajte detalj posle kog je Miša Vacić dobio otkaz

Kurir 24.01.2017
BEOGRAD - Slučajno ili ne, Miša Vacić je dobio otkaz u Kancelariji za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije posle jutrošnjeg urnebesnog gostovanja na TV N1 kod novinarke Minje Miletić. Deo emisije koji vam predstavljamo počeo je kada je Vacić, koji se… »
Prvi intervju miše vacića posle otkaza: Đurić me je izdao, a nikakvo obrazloženje za to nisam dobio

Prvi intervju miše vacića posle otkaza: Đurić me je izdao, a nikakvo obrazloženje za to nisam dobio

Kurir 24.01.2017
BEOGRAD - Miša Vacić već bivši savetnik u Kancelariji za KiM, potvrdio je da je dobio otkaz, a za direktora Kancelarije Marka Đurića kaže da ga je "izdao". Vacićeva pretpostavka je da je najverovatnije dobio otkaz zbog jutrošnjeg gostovanja na TV… »
Vacić: Marko Đurić me je izdao

Vacić: Marko Đurić me je izdao

Nova ekonomija 24.01.2017
Sada već bivši savetnik u Kancelariji za Kosovo i Metohiju Miša Vacić potvrdio je da je dobio otkaz i optužio je Marka Đurića da ga je "izdao". Nekadašnji lider ultradesničarske organizacije 1389 rekao je za TV Prva da je najverovatnije dobio… »

Vesti dana »