Povezane vesti

Vacić za "150 minuta" na Prvoj: "Stvarno sam otpušten, Đurić me izdao"

Vacić za "150 minuta" na Prvoj: "Stvarno sam otpušten, Đurić me izdao"

Prva 24.01.2017
Sada već bivši savetnik u Kancelariji za Kosovo i Metohiju Miša Vacić potvrdio je da je dobio otkaz i optužio je Marka Đurića da ga je "izdao". Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić saopštio je danas da je s Mišom Vacićem danas… »
Vacić: Đurić nije mogao da se suoči s mojom harizmom

Vacić: Đurić nije mogao da se suoči s mojom harizmom

N1 Info 24.01.2017
Svako ima pravo na rad, pa i Miša Vacić. Tim rečima bivši lider pokreta 1389, zaposlen u Kancelariji za KiM, jutros je započeo gostovanje na televiziji N1. Međutim, samo nekoliko sati kasnije dobio je otkaz. Raskid ugovora naredio je direktor… »
Najbizarniji TV intervju u novijoj srpskoj istoriji posle kog je Miša Vacić dobio otkaz

Najbizarniji TV intervju u novijoj srpskoj istoriji posle kog je Miša Vacić dobio otkaz

Noizz 24.01.2017
Ekstremni desničar Miša Vacić, koji je radio u Kancelariji za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije, dobio je otkaz posle gostovanja na TV N1 kod novinarke Minje Miletić. Srpska javnost bila je iznenađena saznanjem da je Miša Vacić uopšte dobio… »
Pa ovo je totalni hit: Urnebesna Vacićeva reakcija kad je čuo da je dobio otkaz

Pa ovo je totalni hit: Urnebesna Vacićeva reakcija kad je čuo da je dobio otkaz

Srbija danas 24.01.2017
Miša Vacić potvrdio je da je dobio otkaz, a za direktora Kancelarije Marka Đurića kaže da ga je "izdao" - Stvarno sam dobio otkaz. Samo me je sačekalo rešenje o raskidu ugovora na stolu. Nisam dobio obrazloženje, samo poziv da dođem u kancelariju… »
BEOGRAD: Miša Vacić dobio otkaz u Kancelariji za KiM

BEOGRAD: Miša Vacić dobio otkaz u Kancelariji za KiM

Moj Novi Sad 24.01.2017
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić saopštio je da je s Mišom Vacićem danas raskinut ugovor o delu. - Miša Vacić je mojom odlukom angažovan u Kancelariji za KiM, po osnovu privremenog ugovora o delu, na poslovima podrške u… »
Đurić saopštio da je raskinuo radni ugovor Miše Vacića

Đurić saopštio da je raskinuo radni ugovor Miše Vacića

Slobodna Evropa 24.01.2017
Direktor Kancelarije za Kosovo u Vladi Srbije Marko Đurić saopštio je da je sa Mišom Vacićem, inače bivšim liderom desnog ekstremističkog pokreta "1389", raskinut ugovor o delu. "Miša Vacić je mojom odlukom angažovan u Kancelariji za KiM, po… »

Vesti dana »