Povezane vesti

Ruski muftija Olbrajtovoj: Sa verom se ne šali

RTS 26.01.2017
Zamenik predsednika ruskog Saveta muftija Rušen Abjasov rekao je danas da se sa verom ne treba šaliti. Reagovao je na izjavu bivše državne sekretarke Medlin Olbrajt da je spremna da pređe u islam, kao odgovor na migrantsku politiku novog predsednika… »

Ruski muftija Olbrajtovoj: Sa verom se ne šali

Politika 26.01.2017
MOSKVA – Zamenik predsednika ruskog Saveta muftija Rušen Abjasov rekao je danas da se sa verom ne treba šaliti, a povodom izjave bivše državne sekretarke Medlin Olbrajt da je spremna da pređe u islam kao odgovor na migrantsku politiku novog… »

Ruski muftija Olbrajtovoj: Sa verom se ne šali

Blic 26.01.2017
Zamenik predsednika ruskog Saveta muftija Rušen Abjasov rekao je danas da se sa verom ne treba šaliti, a povodom izjave bivše državne sekretarke Medlin Olbrajt da je spremna da pređe u islam kao odgovor na migrantsku politiku novog predsednika SAD… »

Odgovor Olbrajtovoj iz Rusije: S verom se ne treba šaliti

B92 26.01.2017
Zamenik predsednika ruskog Saveta muftija Rušen Abjasov prokomentarisao je izjavu bivše državne sekretarke Medlin Olbrajt da je spremna da pređe u islam. Ona je to izjavila kao odgovor na migrantsku politiku novog predsednika SAD Donalda Trampa… »

Medlin Olbrajt spremna da postane muslimanka iz solidarnosti sa izbeglicama

Večernje novosti 26.01.2017
Bivša američka državna sekretarka Medlin Olbrajt izjavila je danas da je spremna da pređe u muslimansku veru u znak solidarnosti sa izbeglicama, prema kojima predsednik SAD Donald Tramp namerava da pooštri politiku. Bivša američka državna… »

Ruski muftija poručio olbrajtovoj: Ne šali se sa verom!

Kurir 26.01.2017
Zamenik predsednika ruskog Saveta muftija Rušan Abjasov prokomentarisao je izjavu bivše državne sekretarke Medlin Olbrajt da je spremna da pređe u islam kao odgovor na migrantsku politiku novog predsednika SAD Donalda Trampa. Abjasov je posavetovao… »

Ruski muftija Olbrajtovoj: Sa verom se ne treba šaliti

Vesti online 26.01.2017
Zamenik predsednika ruskog Saveta muftija Rušen Abjasov prokomentarisao je izjavu bivše državne sekretarke Medlin Olbrajt da je spremna da pređe u islam kao odgovor na migrantsku politiku novog predsednika SAD Donalda Trampa. Abjasov je posavetovao… »

Olbrajt: Spremna sam da postanem muslimanka iz solidarnosti sa izbeglicama

Novi magazin 26.01.2017
Bivša američka državna sekretarka Medlin Olbrajt izjavila je danas da je spremna da pređe u muslimansku veru u znak solidarnosti sa izbeglicama, prema kojima predsednik SAD Donald Tramp namerava da pooštri politiku. "Odrasla sam kao katolikinja… »

Medlin Olbrajt: Postaću muslimanka!

Blic 26.01.2017
Bivša državna sekretarka SAD Medlin Olbrajt je spremna da se registruje kao muslimanka iz solidarnosti sa migrantima, protiv kojih predsednik Donald Tramp ima nameru da zaoštri politiku. „Na statui Slobode nema malih slova. Amerika mora da ostane… »

Olbrajtova spremna da postane muslimanka

B92 26.01.2017
Bivša državna sekretarka SAD Medlin Olbrajt je spremna da se registruje kao muslimanka iz solidarnosti sa migrantima. Ona je to izjavila zbog namere predsednika Donalda Trampa da zaoštri politiku prema muslimanima. "Na statui Slobode nema malih slova… »

Olbrajtova prkosi Trampu: Biću muslimanka njemu u inat

Pravda 26.01.2017
Bivši državni sekretar SAD Medlin Olbrajt izjavila je da je spremna da se registruje kao muslimanka samo da bi napakostila Donaldu Trampu. ''Ja sam bila vaspitana u katoličkoj veri, prešla sam u Episkopalnu crkvu, zatim sam saznala da je moja porodica… »

Olbrajt: Spremna sam da se deklarišem kao muslimanka

RTS 26.01.2017
Reagujući na plan novog američkog predsednika o zaoštravanju imigracione politike, bivša državna sekretarka SAD Medlin Olbrajt izjavila je da je, u znak solidarnosti, spremna da se deklariše kao muslimanka. "Odrastala sam kao katolikinja, postala… »

Olbrajt: Biću muslimanka zbog Trampa

RTV 26.01.2017
VAŠINGTON - Bivša državna sekretarka SAD Medlin Olbrajt izjavila je da je spremna da se deklariše kao muslimanka u znak solidarnosti. "Odrastala sam kao katolkinja, postala sam vernica Episkopalne crkve, a kasnije sam saznala da je moja porodica… »

Olbrajt zbog Trampa spremna da se deklariše kao muslimanka

Politika 26.01.2017
VAŠINGTON - Bivša državna sekretarka SAD Medlin Olbrajt izjavila je da je spremna da se deklariše kao muslimanka u znak solidarnosti. „Odrastala sam kao katolkinja, postala sam vernica Episkopalne crkve, a kasnije sam saznala da je moja porodica… »

Olbrajt spremna da se deklariše kao muslimanka protiv Trampa

Dnevnik 26.01.2017
VAŠINGTON: Bivša državna sekretarka SAD Medlin Olbrajt izjavila je da je spremna da se deklariše kao muslimanka u. znak solidarnosti. "Odrastala sam kao katolkinja, postala sam vernica Episkopalne crkve, a kasnije sam saznala da je moja porodica… »

Olbrajtova spremna da postane muslimanka

Press 26.01.2017
Bivša državna sekretarka SAD Medlin Olbrajt je spremna da se registruje kao muslimanka iz solidarnosti sa migrantima. Foto:B92.net Ona je to izjavila zbog namere predsednika Donalda Trampa da zaoštri politiku prema muslimanima.. „Na statui Slobode… »

Olbrajtova spremna da postane muslimanka

Danas 26.01.2017
Bivša državna sekretarka SAD Medlin Olbrajt je spremna da se registruje kao muslimanka iz solidarnosti sa migrantima, prenosi Sputnjik pozivajući se na izjave koje je Olbrajt ostavila na društvenoj mreži Tviter. Ona je to izjavila zbog namere… »

Olbrajtova postaje muslimanka?

Mondo 26.01.2017
Bivša državna sekretarka SAD Medlin Olbrajt izjavila je da je spremna da se deklariše kao muslimanka u znak solidarnosti. Foto: youtube/printscreen "Odrastala sam kao katolkinja, postala sam vernica Episkopalne crkve, a kasnije sam saznala da je moja… »

(Video) U znak protesta: Medlin Olbrajt postaje muslimanka

Kurir 26.01.2017
Bivša državna sekretarka SAD Medlin Olbrajt je spremna da se registruje kao muslimanka iz "solidarnosti sa migrantima", prema kojima zaoštrava politiku predsednik SAD Donald Tramp. There is no fine print on the Statue of Liberty. America must remain… »

Albright: Upisat ću se kao muslimanka

Al Jazeera 26.01.2017
Madeleine Albright je odrasla kao kršćanka, a kasnije je došla do saznanja da potiče iz jevrejske porodice. Bivša američka državna sekretarka Madeleine Albright je na svom Twitter nalogu objavila da je spremna da se upiše kao muslimanka iz… »

Medlin Olbrajt postaje muslimanka

Vesti online 26.01.2017
Bivša državna sekretarka SAD-a, Medlin Olbrajt, je spremna da se registruje kao muslimanka iz solidarnosti sa migrantima, protiv kojih predsednik Donald Tramp ima nameru da zaoštri politiku. - Na statui Slobode nema malih slova. Amerika mora da ostane… »

Vesti dana »