Повезане вести
Руски муфтија Олбрајтовој: Са вером се не треба шалити
Вести онлине 26.01.2017
Заменик председника руског Савета муфтија Рушен Абјасов прокоментарисао је изјаву бивше државне секретарке Медлин Олбрајт да је спремна да пређе у ислам као одговор на мигрантску политику новог председника САД Доналда Трампа… »
Олбрајт: Спремна сам да постанем муслиманка из солидарности са избеглицама
Нови магазин 26.01.2017
Бивша америчка државна секретарка Медлин Олбрајт изјавила је данас да је спремна да пређе у муслиманску веру у знак солидарности са избеглицама, према којима председник САД Доналд Трамп намерава да пооштри политику. "Одрасла сам… »
Олбрајтова пркоси Трампу: Бићу муслиманка њему у инат
Правда 26.01.2017
Бивши државни секретар САД Медлин Олбрајт изјавила је да је спремна да се региструје као муслиманка само да би напакостила Доналду Трампу. ''Ја сам била васпитана у католичкој вери, прешла сам у Епископалну цркву, затим сам… »
(Видео) У знак протеста: Медлин Олбрајт постаје муслиманка
Курир 26.01.2017
Бивша државна секретарка САД Медлин Олбрајт је спремна да се региструје као муслиманка из "солидарности са мигрантима", према којима заоштрава политику председник САД Доналд Трамп. Тхере ис но фине принт он тхе Статуе оф Либерти… »
Албригхт: Уписат ћу се као муслиманка
Ал Јазеера 26.01.2017
Маделеине Албригхт је одрасла као кршћанка, а касније је дошла до сазнања да потиче из јеврејске породице. Бивша америчка државна секретарка Маделеине Албригхт је на свом Твиттер налогу објавила да је спремна да се упише као… »
Вести дана »

Временска прогноза за среду, 17. септембар 2025: Киша на југу и истоку, после подне разведравање
Глас југа пре 50 минутајош 17 повезаних