Povezane vesti
NBA: Vestbruk ispred Lerija Birda
Vesti online 26.01.2017
Još jedan tripl-dabl učinak Rasela Vestbruka, u noći između srede i četvrtka. Oklahoma je pobedila Nju Orleans rezultatom 114:105, a Rasel Vestbruk je zabeležio 23. tripl-dabl ove sezone i ukupno 60. u karijeri (27 poena, 12 skokova i 10… »
NBA: Sakramento bolji od Klivlenda u produžetku
Press 26.01.2017
U pobedničkom timu najbolji je bio Lebron Džejms sa 24 poena, 13 skokova i 11 asistencija, što mu je drugi uzastopni "tripl dabl". Posle utakmice je kritikovao svoju ekipu. foto: novosti.rs Košarkaši Sakramenta pobedili su noćas posle produžetka… »
Vestrbruk preskočio Birda, blamiranje šampiona, noć iz snova Marka Gasola!
Sportske.net 26.01.2017
Rasel Vestbruk mašina, sledeći je Vilt Čembrlen. Šta se dešava sa Kavsima? Kanađani u čudu, Mark Gasol kao iz bajke. Vejd i Batler optužuju saigrače... Nevolje šampiona se nastavljaju. Ni povratak u Ohajo nije doneo olakšanje, pobedu iz… »
NBA: Divčevi ‘kraljevi’ iznenadili ‘kralja’, Batler brojao do 40, Vestbrukov novi tripl-dabl (video)
Hot sport 26.01.2017
Čak deset mečeva najjače lige sveta odigrano je u noći između srede i četvrtka, ali nijedan naš igrač nije izlazio na parket. Najveće iznenađenje priredili su Sakramento Kingsi koji su u gostima bili bolji od Klivlenda 116:112. Bio je ovo… »
Vesti dana »

Policija u Smederevu uhapsila muškarca zbog sumnje da je ugrozio sigurnost predsednika Vučića
Danas pre 10 satijoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 7 satijoš 1 povezana