Povezane vesti
Rasta isprozivao slavnog kantautora: ‘Balašević je reper u pokušaju!’ (VIDEO)
Tračara 27.01.2017
Đorđe Balašević je jedan od naših najcenjenijih kantautora, a mnogi njegove stihove izjednačavaju sa poezijom. Međutim, ne slažu se baš svi sa tim. Stefan Đurić Rasta, koji je trenutno aktuelan zbog uloge člana žirija u šou programu Ja imam… »
Kavali protiv: D-mola Rasta: Đorđe Balašević nije muzika, to je rep u pokušaju
Blic 27.01.2017
Reper Stefan Đurić Rasta, poznat i kao suprug Ane Nikolić, tvrdi da stvaralaštvo Đorđa Balaševića niti je muzika niti je rep, te da su njegove pesme dosadne. Rasta, poznat po pesmama "Kavasaki", "Kavali" i "Habibi", odlučuje o sudbini takmičara… »
"Balašević je neki rep u pokušaju" (video)
Mondo 27.01.2017
Reper prokomentarisao poznatog pevača. Foto: YouTube, Anadolija/ Stipe Mayiç Stefan Đurić Rasta je bio iskren u kritici takmičara Nemanje Stojšića u emisiji "Ja imam talenat", a zamerio mu je što je otpevao pesmu Đorđa Balaševića. "Meni se… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 4 satijoš 30 povezanih

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 5 minutajoš 29 povezanih

Pripadnik Žandarmerije: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno tokom protesta u Beogradu
In medija pre 4 satijoš 14 povezanih