Povezane vesti

Oštro Kusturica: Dok sam živ Mokru Goru niko neće kopati, ne traže oni rudu gvožđa nego milijarde

Oštro Kusturica: Dok sam živ Mokru Goru niko neće kopati, ne traže oni rudu gvožđa nego milijarde

Srbija danas 28.01.2017
Podneta rudarska istraživanja u Mokroj Gori. Niko ovde neće tražiti ni kopati nikl, dokle god sam živ, poručio je najnagrađivaniji filmski reditelj sa ovih prostora. Ovako kratku i jasnu poruku Kusturica je uputio nakon što je objavljena vest da je… »
Kusturica: Dok sam živ, neće proći pokušaj istraživanja nikla u Mokroj Gori, ovog puta kamufliran „istraživanjem rude…

Kusturica: Dok sam živ, neće proći pokušaj istraživanja nikla u Mokroj Gori, ovog puta kamufliran „istraživanjem rude…

Glas Zapadne Srbije 28.01.2017
– Ne ispituju ti tragači rudu željeza, nego traže nikl i basnoslovne milijarde! – ovako je Emir Kusturica, predsednik Skupštine parka prirode ”Mokra Gora” reagovao na vest da je beogradsko preduzeće ”Global Mining Internacional” (Globalno… »
Kusturica brani mokru goru: Dok sam živ ovde se neće kopati nikl

Kusturica brani mokru goru: Dok sam živ ovde se neće kopati nikl

Kurir 28.01.2017
MOKRA GORA - „Dok sam živ neće se u Mokroj Gori kopati nikl!“ Ovo je, u najkraćem, reakcija režisera Emira Kusturice na vest da je jedna firma podnela zahtev za geološka, odnosno rudarska istraživanja u Mokroj Gori. Preduzeće se obratilo se… »

Vesti dana »