Povezane vesti
Oštro Kusturica: Dok sam živ Mokru Goru niko neće kopati, ne traže oni rudu gvožđa nego milijarde
Srbija danas 28.01.2017
Podneta rudarska istraživanja u Mokroj Gori. Niko ovde neće tražiti ni kopati nikl, dokle god sam živ, poručio je najnagrađivaniji filmski reditelj sa ovih prostora. Ovako kratku i jasnu poruku Kusturica je uputio nakon što je objavljena vest da je jedna… »
Kusturica: Dok sam živ, neće proći pokušaj istraživanja nikla u Mokroj Gori, ovog puta kamufliran „istraživanjem rude gvožđa“…
Glas Zapadne Srbije 28.01.2017
– Ne ispituju ti tragači rudu željeza, nego traže nikl i basnoslovne milijarde! – ovako je Emir Kusturica, predsednik Skupštine parka prirode ”Mokra Gora” reagovao na vest da je beogradsko preduzeće ”Global Mining Internacional” (Globalno internacionalno… »
Kusturica brani mokru goru: Dok sam živ ovde se neće kopati nikl
Kurir 28.01.2017
MOKRA GORA - „Dok sam živ neće se u Mokroj Gori kopati nikl!“ Ovo je, u najkraćem, reakcija režisera Emira Kusturice na vest da je jedna firma podnela zahtev za geološka, odnosno rudarska istraživanja u Mokroj Gori. Preduzeće se obratilo se krajem… »
Vesti dana »

Kostić i milenković jasni: Podrška publike će biti ključna! Bleki o samopouzdanju reprezentacije: Imamo ambiciju i treba da je zadržimo!
Hot sport pre 0 minutajoš 23 povezane

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Beta pre 5 satijoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Dolazak nevremena sa obilnim padavinama i nepogodama na jugozapadu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

"Želimo da se ponovi Lisabon": Srbija ne strahuje ni od Engleza, Pavlović otkrio očekivanja
Mondo pre 54 minutajoš 18 povezanih