Povezane vesti
Goca i Raša prvi put pred kamerama o gorućoj temi: Čije dete nosi studentkinja
Svet & Skandal 28.01.2017
Sumnja se da je Radovan Raša Novaković, suprug Goce Tržan, napravio dete studentkinji s kojom je prevario pevačicu, a sada je bračni par prvi put o tome govorio u emisji. “Čuo sam da sam napravio nekoj studentkinji dete. Da su me povezali sa… »
Progovorio o prevari! (video)
Mondo 28.01.2017
Mladi bubnjar je pričao o skandalu koji se vezuje za njega. Kako se poslednjih dana piše da je bubnjar Radovan Raša Novaković, suprug Goce Tržan, napravio dete studentkinji s kojom je navodno prevario pevačicu, voditeljka Marija Lazić morala je da… »
Suočili se usred emisije Raša o optužbama da je studentkinji napravio dete! Evo šta je Goca poručila
Kurir 28.01.2017
Raša Novaković, suprug Goce Tržan, u emisiji je objasnio, gledajući pevačicu u oči, kako je napravio dete studentkinji. Naime, njih dvoje su gostovali u emisiji, pa ih je voditeljka Marija Lazić pitala da prokomentariše novinske natpise. "Čuo sam… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti zvižducima i bukom oterali Slavicu Đukić Dejanović iz skupštinske sale u Nišu i pevaju joj „Kukavice“
Nova pre 11 minutajoš 15 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Beta pre 16 minutajoš 6 povezanih
FOTO Palo autobusko stajalište u Novom Sadu: Ekspresno uklonjeni ostaci
Nova pre 4 minutajoš 4 povezane
VJT: Identifikovani osumnjičeni za napad na studente ispred FDU krajem novembra
Insajder pre 11 minutajoš 13 povezanih