Povezane vesti
Sukob u garaži Delta sitija Marinko Rokvić se potukao zbog parkinga (video)
Večernje novosti 28.01.2017
U garaži Tržnog centra "Delta siti" danas se, nešto pre 16 časova, pevač Marinko Rokvić potukao sa mladićem I. A. i njegovom devojkom, a do sukoba je došlo zbog parking mesta. U garaži Tržnog centra "Delta siti" danas je, nešto pre 16 časova, došlo do… »
(Video) Nakon marinkovog incidenta, oglasio se Nikola Rokvić: Strašno, baš sam zatečen!
Kurir 28.01.2017
Nakon incidenta koji je izazvao Marinko Rokvić, oglasio se i njegov sin Nikola. Marinko Rokvić danas je fizički napao momka i devojku u garaži tržnog centra u Beogradu. Do konflikta je došlo zbog parking mesta, a kako Kurir ekskluzivno saznaje policija… »
Traži ga policija: Marinko Rokvić udario devojku?!
Mondo 28.01.2017
Pevač je navodno napao par u garaži tržnog centra, ali on tvrdi da je situacija bila obrnuta! Pevač Marinko Rokvić je u subotu, danas, oko 15.45 sati fizički napao momka i devojku u garaži tržnog centra Delta Siti u Beogradu, tvrdi "Telegraf". Do… »
Marinkova verzija fizičkog obračuna: On je krenuo da me udari, a njegova devojka je skočila na mene!
Kurir 28.01.2017
Marinko Rokvić fizički je napao momka i devojku u tržnom centru zbog parking mesta. Nakon što je nalupao momka I. A. i devojku B. D. pevač je pobegao sa suprugom, a na licu mesta je izneo svoju verziju događaja. Marinko tvrdi da nikoga nije napao. "Ja… »
Obračun u tržnom centru: Marinko Rokvić devojci lupio šamar, momku rascepao arkadu zbog parkinga!
Kurir 28.01.2017
Pevač Marinko Rokvić danas je oko 15.45 sati fizički napao momka i devojku u garaži tržnog centra Delta Siti u Beogradu! Do konflikta je navodno došlo zbog parking mesta. Muškarac I.A, navodno je krenuo da se parkira, da bi Marinko Rokvić, koji je bio u… »
Vesti dana »
Održani sastanci sa operativnim timovima MOL-a, zatvoren određen broj pitanja: "Do kraja ove nedelje biće usaglašeno 90 odsto stavova"
Blic pre 12 minutajoš 15 povezanih
AP: Dalji koraci u obnovi pregovora između SAD i Irana ostaju neizvesni
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
(Foto) Sneg u ovom delu Srbije veje puna 24 sata! Snežni pokrivač kao usred zime, a ovi delovi da se spreme za pljusak
Blic pre 38 minutajoš 17 povezanih
Saša, ovo ti nije trebalo! Evo zbog čega je razapet trener Crvene zvezde
Večernje novosti pre 47 minutajoš 19 povezanih
Stravičan pad Viktora Vembanjame: Dva puta udario glavom u parket i pao u nesvest
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih