Povezane vesti

On je krenuo da me udari, a njegova devojka je skočila na mene! Evo šta je Marinko Rokvić rekao o tuči u Delta Sitiju…

On je krenuo da me udari, a njegova devojka je skočila na mene! Evo šta je Marinko Rokvić rekao o tuči u Delta Sitiju…

Telegraf 28.01.2017
Dok se čekao policijski uviđaj, Marinko Rokvić je izneo svoju verziju fizičkog obračuna koji je izbio zbog parking mesta. Nekoliko minuta nakon tuče na na parkingu tržnog centra Delta Siti, tokom koje je Marinko Rokvić, udario muškarca I.A. i… »
Momak i njegova devojka u Urgentnom, Marinko Rokvić pobegao od policije posle fizičkog obračuna u Delta Sitiju! (VIDEO)…

Momak i njegova devojka u Urgentnom, Marinko Rokvić pobegao od policije posle fizičkog obračuna u Delta Sitiju! (VIDEO)…

Telegraf 28.01.2017
Marinko Rokvić nije sačekao policiju i otišao je sa lica mesta. Nakon fizičkog obračuna u garaži Delta Sitija, u kojem se pevač Marinko Rokvić sukobio sa muškarcem I.A. i njegovom devojkom, Rokvić, kako saznajemo, nije sačekao policiju i… »
Marinko Rokvić, navodno, pretukao momka i devojku, policija traga za njim?! Evo šta pevač kaže o svemu!

Marinko Rokvić, navodno, pretukao momka i devojku, policija traga za njim?! Evo šta pevač kaže o svemu!

Srbija danas 28.01.2017
Težak incident se desio u popodnevnim časovima u Beogradu. Pevač Marinko Rokvić je danas, u popodnevnim časovima, učestvovao u fizičkom sukobu, zajedno sa jednim momkom i devojkom, u garaži tržnog centra u Beogradu, a incident je izbio zbog mesta… »

Vesti dana »