Povezane vesti

"Sipali joj drogu"

"Sipali joj drogu"

Mondo 29.01.2017
Glumica koja je nedavno završila na psihijatriji zbog bizarnog ponašanja, otkrila da su joj prijatelji podmetnuli drogu. Glumica Miša Barton nedavno je primećena kako vrišti o smaku sveta polugola u dvorištu svoje kuće, nakon čega su reagovali… »
Mischa Barton otkriva zašto je završila u bolnici

Mischa Barton otkriva zašto je završila u bolnici

29.01.2017
Nekoliko dana nakon hospitalizacije nakon "bizarnog i uznemirijućeg" ponašanja u njenom domu u Los Anđelesu, Mischa Barton je progovorila o užasnom iskustvu... Glumica tvrdi da se ovo desilo jer su joj ubacili drogu u piće i to GHB, koja je poznata… »
Miša Barton: Podmetnuli su mi drogu u piće

Miša Barton: Podmetnuli su mi drogu u piće

RTS 29.01.2017
Nakon što je puštena iz bolnice, glumica Miša Barton tvrdi da joj je podmetnuta droga u piće dok je proslavljala 31. rođendan sa prijateljima, a sada ohrabruje žene da uče iz njenog ličnog iskustva. U četvrtak je nekadašnja protagonistkinja… »
Glumica priznala uzork "sloma": Sipali su mi drogu za silovanje u piće

Glumica priznala uzork "sloma": Sipali su mi drogu za silovanje u piće

Vesti online 29.01.2017
Holivudska glumica Miša Barton hospitalizovana je u Los Anđelesu nakon što je vikala besmislice sa terase i uznemiravala komšije. Iako su na prvi pogled mislili da je doživela nervni slom, Miša je ispričala da je bila pod dejstvom narkotika… »
"Sipali su mi drogu u piće": Oglasila se posrnula zvezda nakon incidenta

"Sipali su mi drogu u piće": Oglasila se posrnula zvezda nakon incidenta

Blic 29.01.2017
Holivudska glumica Miša Barton hitno je hospitalizovana pre nekoliko dana i odvedena na psihijatriju, nakon što je pronađena kako polugola vrišti u dvorištu kuće u kojoj živi. Međutim, prema najnovijim informacijama, glumica je puštena iz… »

Vesti dana »