Povezane vesti
Ljajić: Velike šanse da Saudijska Arabija finansira zajednički projekat Srbije i BiH
Blic 30.01.2017
- Postoje velike šanse da Saudijska Arabija finansira jedan zajednički infrastrukturni projekat Srbije i Bosne i Hercegovine - rekao je danas u Rijadu ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić, nakon razgovora sa saudijskim… »
Ljajić i Šarović u Saudijskoj Arabiji
Blic 29.01.2017
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Mirko Šarović sastali su se danas sa saudijskim princom Sultanom bin Salmanom bin… »
Vesti dana »

Odloženo suđenje za napad na studente FDU-a, skup podrške ispred Palate pravde (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 50 povezanih

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 54 minutajoš 33 povezane

Još tri osobe preminule nakon povreda u požaru u domu za stare kod Beograda
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 23 povezane

Skandal drma belu kuću! Novi udarac za Trampa: Novinar koji je slučajno saznao za ratne planove objavio novu prepisku nakon kritike Bele kuće
Blic pre 29 minutajoš 34 povezane

"Stiglo mi je pismo od nepoznate žene, kaže da je Danka tamo viđena..." Otac optuženog za ubistvo šokira
Telegraf pre 29 minutajoš 32 povezane