Povezane vesti

Vujović i rukometaši novi heroji Slovenije

Vujović i rukometaši novi heroji Slovenije

Politika 30.01.2017
Naši susedi osvojili su bronzanu medalju na Svetskom šampionatu u Francuskoj, dok naša reprezentacija nije uspela ni da izbori učešće. Ceo region divi se rukometašima Slovenije koji su na tek završenom Svetskom šampionatu u Francuskoj osvojili… »
Sloveniji doneo medalju, neće u Srbiju, ali želi da bude selektor Hrvatske

Sloveniji doneo medalju, neće u Srbiju, ali želi da bude selektor Hrvatske

Vesti online 30.01.2017
Legenda jugoslovenskog rukometa i čovek koji je jedan od najzaslužnijih za slavne dane šabačke Metaloplastike - Veselin Vujović trenutno je jedna od ličnosti koja zaokuplja svu pažnju sportske javnosti na ovim prostorima. Selekciji Slovenije doneo… »
Veselin Vujović: Kasno za Srbiju, ali nije za...

Veselin Vujović: Kasno za Srbiju, ali nije za...

Mondo 30.01.2017
Selektor Slovenije posle velikog uspeha na Svetskom prvenstvu u Francuskoj o prošlosti i budućoj karijeri. Foto: Guliver/Getty Images/Oliver Hardt Veselin Vujović uspeo je sa rukometnom reprezentacijom Slovenije da ostvari najveći uspeh. Na Svetskom… »
Slovenci u transu: "Veselin Noris" (foto, video)

Slovenci u transu: "Veselin Noris" (foto, video)

Mondo 30.01.2017
"Ljudi, pa nismo se tukli sa Hrvatima oko teritorije Piranskog zaliva, to je samo sport", izjavili slovenački rukometaši po dolasku u Ljubljanu. Vujović palio baklje na dočeku. Veselin Vujović, Crnogorac, koji je igračku afirmaciju stekao u… »
Veselin Vujović: Sloba je bio kriv što sa Jugoslavijom nisam uradio ništa, sanjam klupu Srbije!

Veselin Vujović: Sloba je bio kriv što sa Jugoslavijom nisam uradio ništa, sanjam klupu Srbije!

Hot sport 30.01.2017
Legendarni Veselin Vujović sa selekcijom Slovenije osvojio je bronzu na Svetskom prvenstvu u Francuskoj. Ceo svet je preneo video na kome slavni rukometaš motiviše svoj tim deset minuta pre kraja utakmice kada su Hrvati vodili sa tri gola razlike… »
Vujović: Da je Babić uveo mlađe mi bismo pukli

Vujović: Da je Babić uveo mlađe mi bismo pukli

Danas 30.01.2017
Selektor Slovenije Veselin Vujović iznenađen je odlukama njegovog kolege sa klupe Hrvatske u meču za treće mesto na Svetskom prvenstvu u Francuskoj. Slovenija je osvojila bronzanu medalju u Parizu savladavši komšije 31:30, iako je zaostajala i osam… »
Veselin Vujović, posle bronze sa Slovenijom na SP, za Blicsport: Čekao sam poziv Srbije 10 godina

Veselin Vujović, posle bronze sa Slovenijom na SP, za Blicsport: Čekao sam poziv Srbije 10 godina

Sportal blic 30.01.2017
“Deset godina sam maštao da vodim ‘orlove‘, ali moje vreme je sada prošlo”, kaže naš stručnjak koji je sa “zmajčekima” činio čuda na Svetskom prvenstvu u Francuskoj. Foto: Reuters Veselin Vujović slavi medalju sa Slovenijom Veselin… »
Vujović: Ostvario sam san, kao igrač sve sam osvojio, a sada imam medalju i kao trener

Vujović: Ostvario sam san, kao igrač sve sam osvojio, a sada imam medalju i kao trener

Večernje novosti 30.01.2017
Mislio sam u 52. minutu, kod minus pet, da je sve gotovo. Opet, osetio sam da Hrvati gube tlo pod nogama, da nemaju nikakvih ideja u napadu, da u odbrani jedva stoje, kaže Veselin Vujović. SLOVENCI veličaju Veselina Vujovića. Naš stručnjak je u… »
Slovenci Hrvatima sipali so na ranu: Zagrebom se orilo "Ko ne skače, ni Slovenec" (video)

Slovenci Hrvatima sipali so na ranu: Zagrebom se orilo "Ko ne skače, ni Slovenec" (video)

Sportski žurnal 30.01.2017
Na Svetskom prvenstvu u Francuskoj (titulu odbranio domaćin turnira) u meču za bronzano odličje Slovenija je pobedila Hrvatsku 31:30 (13:18) iako je u 40. minutu gubila 16:24, a osam minuta pre kraja 24:29. Slovenci su prvi put u istoriji osvojili… »

Vesti dana »