Povezane vesti

Snimak sigurnosne kamere: Pogledajte celu tuču Marinka Rokvića u tržnom centru!

Snimak sigurnosne kamere: Pogledajte celu tuču Marinka Rokvića u tržnom centru!

Vesti online 31.01.2017
Snimak sigurnosne kamere iz garaže beogradskog tržnog centra, gde su se u subotu potukli Marinko Rokvić i mladić I. A, osvanuo je na internetu. Mladić I. A. i poznati pevač sukobili su se zbog parking mesta. Rokvić tvrdi da je on taj koji je… »
Fejsbuk I Tviter vs marinko Rokvić: Ovo je moje mesto, parkirao sam tu...

Fejsbuk I Tviter vs marinko Rokvić: Ovo je moje mesto, parkirao sam tu...

Kurir 31.01.2017
Fejsbuk i Tviter se ujedinili protiv Marinka Rokvića i složno ga osuđuju zbog incidenta koji se desio na parkingu kada je fizički napao mladića i devojka zbog parking mesta. Naime, Rokvić je, prema saznanjima i uvidom i snimke sigurnosnih kamera na… »
Evo šta su zabeležile kamere (video)

Evo šta su zabeležile kamere (video)

Mondo 31.01.2017
Na Internetu osvanuo snimak obračuna pevača i dvoje mladih na parkingu tržnog centra. Foto: MONDO/Stefan Stojanović, YouTube Interesovanje javnosti za navodni fizički okršaj pevača Marinka Rokvića i Ivana A. na parkingu tržnog centra u Beogradu… »
Objavljen snimak tuče Marinka Rokvića (VIDEO)

Objavljen snimak tuče Marinka Rokvića (VIDEO)

Tračara 31.01.2017
Incident oko parking mesta koji je pre nekoliko dana podigao medijsku prašinu će dobiti epilog na sudu, a ko je koga pretukao i čija je krivica zbog sukoba između pevača Marinka Rokvića i mladića i devojke utvrdiće nadležni organi. Pevač je… »
Pogledajte: Ovako je izgledao obračun Marinka Rokvića i mladića

Pogledajte: Ovako je izgledao obračun Marinka Rokvića i mladića

Večernje novosti 31.01.2017
Na društvenim mrežama kruži snimak sa sigurnosnih kamera u tržnom centru Delta Sitiju u Beogradu, na kojima se vidi fizički obračun pevača Marinka Rokvića i mladića I. A. Na društvenim mrežama kruži snimak sa sigurnosnih kamera u tržnom… »
(Video) Iz drugog ugla: Pogledajte snimak tuče Marinka Rokvića sa sigurnosnih kamera!

(Video) Iz drugog ugla: Pogledajte snimak tuče Marinka Rokvića sa sigurnosnih kamera!

Kurir 31.01.2017
Pevač Marinko Rokvić je nasrnuo na momka i devojku u garaži jednog beogradskog tržnog centra, a to su snimile i sigurnosne kamere. Marinko Rokvić se danima povlači po medijima, zbog incidenta koji je napravio na parkingu, kada je napao mladića… »
Sukob zabeležen kamerom: Objavljen snimak tuče Marinka Rokvića u tržnom centru

Sukob zabeležen kamerom: Objavljen snimak tuče Marinka Rokvića u tržnom centru

Blic 31.01.2017
Tri dana nakon skandalozne tuče Marinka Rokvića sa mladićem i devojkom u garaži jednog tržnog centra, pojavio se i snimak sa bezbednosne kamere. Snimak je lošijeg kvaliteta, ali se na njemu vidi da je verbalni i fizički sukob aktera ovog incidenta… »

Vesti dana »