Povezane vesti
Nikolić očekuje kandidaturu, Stefanović čeka Vučića
Dnevnik 31.01.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da ima ne samo 82 odsto, nego sto odsto podrške SNS-a da bude kandidat na predsedničkim izborima. – Valjda kada stranka nekog predloži, on ima podršku 100 odsto – primetio je on. Smatra da ne postoji… »
Ekskluzivno Tomislav Nikolić: SNS je za mene 100 posto! Ja sam ih i napravio
Kurir 31.01.2017
Nema razloga da me ne podržavaju, nisam se nikad zamerao politici stranke, ja sam je osnovao, ja i sada smatram da je to najjača stranka, rekao predsednik. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić otvoreno poručuje da ima sto odsto podrške unutar SNS, a ne… »
Nikolić očekuje podršku: Osnovao i nikad se zamerio SNS-u
N1 Info 31.01.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da nema razloga da ga Srpska napredna stranka (SNS) ne podrži kao kandidata na predstojećim predsedničkim izborima i da očekuje stopostotnu podršku SNS. "Nema razloga da me ne podržavaju, nisam se nikad… »
Nikolić uveren u podršku SNS! A šta kažu članovi
Mondo 31.01.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da ima 100 odsto podrške unutar SNS i da ne postoji razlog da ga stranka ne podrži, ako on bude njen kandidat za predsednika. Članovi stranke drugačije misle... Foto: Tanjug, Sava Radovanović List… »
Kovačević: Vučić ima potrebe za sve više i više vlasti
Nova ekonomija 31.01.2017
Dramski pisac Siniša Kovačević siguran je da će Aleksandar Vučić biti kandidat vladajuće većine na predsedničkim izborima. Ističe da adresar SNS-a spada na "dva slova" - Vučića i aktuelnog predsednika Tomislava Nikolića, a da se premijer… »
Nikolić očekuje stopostotnu podršku SNS-a
Novi magazin 31.01.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da nema razloga da ga Srpska napredna stranka (SNS) ne podrži kao kandidata na predstojećim predsedničkim izborima i da očekuje stopostotnu podršku SNS. "Nema razloga da me ne podržavaju, nisam se nikad… »
Nikolić: Uz mene je 100 odsto naprednjaka
Blic 31.01.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izrazio je uverenje da ima 100 odsto podrške u Srpskoj naprednoj stranci za kandidaturu na predsedničkim izborima. - Ne postoji razlog da me stranka ne podržava. Nisam se nikad zamerao politici stranke, ja sam je… »
Nikolić: Imam 100 odsto podrške naprednjaka
Radio 021 31.01.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izrazio je uverenje da ima 100 odsto podrške u Srpskoj naprednoj stranci za kandidaturu na predsedničkim izborima. "Ne postoji razlog da me stranka ne podržava. Nisam se nikad zamerao politici stranke, ja sam je… »
Nikolić: Imam 100 odsto podrške unutar SNS
Pravda 31.01.2017
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da ima sto odsto podrške unutar Srpske napredne stranke i da ne postoji razlog da ga stranka ne podrži, ako on bude njen kandidat za predsednika. – Ja to nisam istraživao, ali ne znam… »
Nikolić: Imam 100 odsto podrške unutar SNS
Telegraf 31.01.2017
Prema Nikolićevim rečima, empirijski podaci govore da ima ogromnu većinu, "sto odsto podrške unutar Srpske napredne stranke, a ne 82 odsto, koliko je procenila njegova savetnica Stanislava Pak. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da… »
Vesti dana »
Počeo prekid vatre Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 56 minutajoš 23 povezane
Skupština Srbije: Poslanici danas o predlogu državnog budžeta za 2025. godinu
Kurir pre 32 minutajoš 11 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Novi ruski udar dronovima na Kijev, povređene tri osobe
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih
Na pomolu trgovinski rat? Tri države na udaru novoizabranog predsednika, Tramp preti drastičnim povećanjem carina
Euronews pre 2 satajoš 3 povezane