Povezane vesti
Horor u Obrenovcu: Migranti pokušali da otmu bebu?!
Vesti online 01.02.2017
U utorak, u kasnim popodnevnim satima, u Nemanjinoj ulici u Obrenovcu desio se prvi veliki incident otkad su pre nekoliko dana u napuštenu kasarnu u ovom gradu smešteni migranti, koji su prethodnih nedelja boravili u srušenim zgradama i hangarima u… »
Čučković za VESTIONLINE o incidentu sa migrantima u Obrenovcu
Vesti online 01.02.2017
Pre dve i po godine Obrenovac je pogodila prirodna nepogoda u vidu katastrofalnih poplava koje su od grada bukvalno napravile pustoš. Sada, nove nevolje za Obrenovčane! Problem su migranti, koji su narušili mir i harmoniju u ovoj beogradskoj Opštini sa… »
Identifikovani migranti iz Obrenovca koji su napali ženu s decom
Vesti online 01.02.2017
Policiji je prijavljen napad grupe migranata na ženu sa decom u Obrenovcu, o čemu je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u toj Opštini, rečeno je "Tanjugu" u MUP-u. Identifikovana četiri maloletna migranta, moguća učesnika incidenta, nezvanično saznaje… »
(Kurir TV) migranti pokušali da otmu bebu iz kolica: Napali Obrenovčanku nasred ulice!
Kurir 01.02.2017
U Obrenovcu je u utorak uveče navodno došlo do pokušaja otmice bebe u kolicima! Naime, u Nemanjinoj ulici u Obrenovcu, kako je na Fejsbuku naveo Predrag Velimirović iz tog grada, azilanti su navodno pokušali da otmu kolica sa bebom njegovoj sestri Ani… »
Migranti napali ženu sa decom u Obrenovcu
RTV 01.02.2017
OBRENOVAC - Policiji je prijavljen napad grupe migranata na ženu sa decom u Obrenovcu, o čemu je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u toj opštini, rečeno je Tanjugu u MUP-u. U MUP-u dodaju da je u toku istraga i da policija radi na rasvetljavanju svih… »
Jezivo: Migranti u Obrenovcu napali majku sa troje dece, pokušali da joj otmu bebu? (video)
Pravda 01.02.2017
Anu Blažić, mladu majku iz Obrenovca, juče je oko 19 sati u Nemanjinoj ulici u Obrenovcu napala nekolicina migranta, a po rečima njenog brata, azilanti su pokušali da joj otmu kolica sa bebom. - Moja sestra se šetala sa svojom bebom i dvoje moje dece… »
Obrenovčanki pokušali da otmu bebu iz kolica!?
Mondo 01.02.2017
U Obrenovcu je grupa muškaraca pokušala jednoj ženi da otme bebu u kolicima, javili su danas beogradski mediji. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Naime, u Nemanjinoj ulici u Obrenovcu, kako je na Facebooku naveo Predrag V. iz tog grada, azilanti su… »
Incident u Obrenovcu: Migranti napali majku sa troje dece, pokušali da joj otmu bebu?
Blic 01.02.2017
Anu Blažić, mladu majku iz Obrenovca, juče je oko 19 sati u Nemanjinoj ulici u Obrenovcu napala nekolicina migranta, a po rečima njenog brata, azilanti su pokušali da joj otmu kolica sa bebom. - Moja sestra se šetala sa svojom bebom i dvoje moje dece… »
Vesti dana »
Spajić podržao Vučićevu ideju o celom Zapadnom Balkanu u EU: Mi ćemo vas tamo čekati već od 2028.
Blic pre 38 minutajoš 18 povezanih
Nakon jutarnjeg mraza sledi topao decembarski dan Temperatura do 16 stepeni, ali magla ostaje evo kakvo nas vreme očekuje narednih sedam dana
Dnevnik pre 1 satjoš 14 povezanih
Baka Rezika (78) preminula u mukama u Nišu. Vozač je pokosio automobilom, polomio joj glavu i kukove.
Alo pre 28 minutajoš 14 povezanih