Povezane vesti

Tata je zove “zlato”: Ovako danas izgleda čuvena devojčica iz Čolinog spota koja je preživela izbegličku dramu (foto)

Tata je zove “zlato”: Ovako danas izgleda čuvena devojčica iz Čolinog spota koja je preživela izbegličku dramu (foto)

Svet & Skandal 01.02.2017
Prošlo je mnogo godina otkada je simpatična devojčica narandžaste kose po imenu Ivana Legin otpevala “Ja se zovem Ivana, a tata me zove – zlato”, delivši mikrofon sa legendarnim Zdravkom Čolićem u pesmi “Čaje šukarije”. Pre toga je… »
Ona se zove Ivana, a tata ju je zvao zlato: Evo kako danas izgleda Čolina mala koleginica (FOTO)

Ona se zove Ivana, a tata ju je zvao zlato: Evo kako danas izgleda Čolina mala koleginica (FOTO)

Story 01.02.2017
Pre čak 27 godina snimljena je pesma "Ćaje šukarije", koju je Zdravo Čolić otpevao s devojčicom Ivanom Legin. Gde je danas lepotica koja je izgovorila neke od najcitiranijih stihova? Ivaninoj saradnji sa Čolom prethodila je uloga u filmu Kuduz… »
Ostali su ožiljci: Evo gde je danas mala Ivana iz Čolinog spota koja je preživela teške izbegličke dane

Ostali su ožiljci: Evo gde je danas mala Ivana iz Čolinog spota koja je preživela teške izbegličke dane

Blic 31.01.2017
Prošlo je 27 godina od kako je riđokosa devojčica Ivana Legin otpevala čuvenu pesmu "Ja se zovem Ivana, a tata me zove zlato", rame uz rame sa jednom od najvećih zvezda bivše Jugoslavije Zdravkom Čolićem. Ovome je prethodila i uloga u kultnom… »

Vesti dana »