Povezane vesti
Čavić: Dodik je pod sankcijama EU-a
Al Jazeera 02.02.2017
Dragan Čavić tvrdi da je entitetski predsjednik Milorad Dodik u određenoj vrsti izolacije evropskih ambasadora. Dragan Čavić, predsjednik Narodne demokratske partije (NDP) i zastupnik te stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske, izjavio je da… »
Dodik: Nemam informaciju da sam pod sankcijama EU
Vesti online 02.02.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u četvrtak da nema informaciju da su mu nezvanične sankcije uvele i zemlje EU. Upitan da prokomentariše tvrdnje lidera NDP-a Dragana Čavića da su ambasadori zemalja EU u Sarajevu odlučili da… »
Dodik: Čavić je Evropska unija? Pitajte njega da li sam pod sankcijama
Blic 02.02.2017
Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, rekao je danas u Banjaluci da nema zvanične informacije da je pod sankcijama Evropske unije, niti se oseća da je pod nekim sankcijama, pa čak ni onim od SAD. Na konstataciju novinara da je tu informaciju dao… »
Dodik: Nije mi poznato da sam pod sankcijama EU
N1 Info 02.02.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da mu nije poznato da se nalazi pod sankcijama Evropske unije i da o tome nema nikakvo zvanično obaveštenje. On je dodao da "ne oseća" ni da je pod sankcijama Sjedinjenim Američkih Država, koje su… »
RTS 02.02.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da mu nije poznato da se nalazi pod sankcijama Evropske unije i da o tome nema nikakvo zvanično obaveštenje. Dodik je dodao da "ne oseća" ni da je pod sankcijama Sjedinjenih Američkih Država, koje… »
Telegraf 02.02.2017
Nemam te informacije, niti se osećam kao da sam pod nekim sankcijama, rekao je Dodik. Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je da mu nije poznato da se nalazi pod sankcijama Evropske unije i da o tome nema nikakvo zvanično obaveštenje. On je dodao da… »
Dodik saopštio da nema zvanično obavještenje da je pod sankcijama EU
Slobodna Evropa 02.02.2017
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da on ne zna da je pod sankcijama Evropske unije, te da o tome nema nikakvo zvanično obavještenje. Dodik je rekao i da ne osjeća ni da je pod sankcijama Sjedinjenim Američkih Država, koje su… »
Dodik već pod sankcijama EU?
Pravda 02.02.2017
Ambasadori zemalja EU u BiH na neformalnom sastanku u Sarajevu, odlučili su da više ne kontaktiraju sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Na taj način, praktično, Evropska unija je već uvela neki vid sankcija predsedniku Srpske, otkriva… »
Pretnje se obistinile: Dodik već pod sankcijama Evropske unije
Vesti online 02.02.2017
Ambasadori zemalja EU u BiH na neformalnom sastanku u Sarajevu, odlučili su da više ne kontaktiraju sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Na taj način, praktično, Evropska unija je već uvela neki vid sankcija predsedniku Srpske, otkriva… »
Pretnje se obistinile: Dodik već pod sankcijama Evropske unije
Telegraf 02.02.2017
Ta neformalna odluka evropskih ambasadora u BiH, da nemaju kontakte sa Dodikom, jedna je vrsta izolacije - navodi Čavić. Ambasadori zemalja EU u BiH na neformalnom sastanku u Sarajevu, odlučili su da više ne kontaktiraju sa predsednikom Republike… »
Dodik već pod sankcijama EU?
Večernje novosti 02.02.2017
Da li će Evropska unija krenuti koracima Amerike u kažnjavanju predsednika Republike Srpske? Čavić: Ambasadori zemalja EU u BiH već odlučili da ne kontaktiraju sa predsednikom Srpske. AMBASADORI zemalja Evropske unije u BiH, pre desetak dana, na… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici blokirali centralnu ulicu u Bogatiću ispred policijske stanice: Čekamo da puste kolege
Danas pre 3 satajoš 8 povezanih
Prelević o objavljivanju ličnih podataka studenata: Novi nivo ludila vlasti
N1 Info pre 44 minutajoš 7 povezanih
Đoković saznao potencijalnog rivala - nepoznanica koja osvaja teniski svet
B92 pre 26 minutajoš 27 povezanih