Povezane vesti
Kraj velike karijere: Potezi koji su obeležili eru jednog od najboljih vezista Evrope u 21. veku
Hot sport 02.02.2017
Dolazak Frenka Lamparda u Čelsi iz Vest Hema 2001. godine bio je, u neku ruku, prvi korak ka stvaranju jednog od najdominantnijih timova Evrope u 21. veku. U dresu "Plavaca" odigrao je preko 400 mečeva za 13 godina, i postao je sinonim za ekipu sa… »
Frank Lampard ide u penziju
Radio 021 02.02.2017
Legendarni fudbaler Čelsija i engleski reprezentativac Frank Lampard saopštio je da završava igračku karijeru. "Odbio sam niz uzbudljivih ponuda iz zemlje i inostranstva i odlučio sam da otvorim novo poglavlje u mojoj karijeri", napisao je… »
Lampard završio karijeru: Pravo vreme da započnem novo poglavlje
Press 02.02.2017
Iako sam dobio mnogo uzbudljivih ponuda da nastavim da igram osećam da je sada pravo vreme da kažem kraj - poručio je Frenk. foto: novosti.rs Vagao je Frenk Lampard (38) dugo, razmišljao i na kraju prelomio - odlučio je da završi karijeru. Tu vest… »
Frank Lampard okončao karijeru
Al Jazeera 02.02.2017
Nogometni as Chelseaja i engleske reprezentacije s 38 godina okačio kopačke o klin. Engleski nogometaš Frank Lampard danas je na svom zvaničnom Facebook-profilu objavio kako je odlučio okončati karijeru "nakon 21 nevjerovatne godine". "Odlučio sam… »
Vesti dana »
Stručnjaci za zvuk: Snimak Damira Zobenice gotovo sigurno autentičan
Radio 021 pre 2 satajoš 118 povezanih
Tokom noći stiže sneg u Srbiju! Oglasio se RHMZ hitnom najavom: Padaće u ovim predelima, a od sledeće nedelje čeka nas pravi vremenski rolerkoster
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
"Noćas su dvojica radnika nažalost preminula, dok je treći u teškom stanju!" Dr Turkulov o nesreći u livnici u Čoki: Oglasilo se i Tužilaštvo!
Kurir pre 4 satijoš 21 povezana
U Kragujevcu obeleženo 70 godina privrednog pravosuđa Republike Srbije Na Šumadija sajmu otvoren „Auto expo 2024“ Lazović: Koncert Jelene Karleuše neće biti finansiran iz gradskog budžeta Vodič kroz post- danas posna sarma!
U centar pre 5 satijoš 19 povezanih
STRANI TURISTI OBOŽAVAJU OVE DVE SRPSKE PLANINE: Broj gostiju veći za trećinu, najviše Rusa
Kurir pre 3 satajoš 19 povezanih