Povezane vesti

Kraj velike karijere: Potezi koji su obeležili eru jednog od najboljih vezista Evrope u 21. veku

Kraj velike karijere: Potezi koji su obeležili eru jednog od najboljih vezista Evrope u 21. veku

Hot sport 02.02.2017
Dolazak Frenka Lamparda u Čelsi iz Vest Hema 2001. godine bio je, u neku ruku, prvi korak ka stvaranju jednog od najdominantnijih timova Evrope u 21. veku. U dresu "Plavaca" odigrao je preko 400 mečeva za 13 godina, i postao je sinonim za ekipu sa… »
Frank Lampard ide u penziju

Frank Lampard ide u penziju

Radio 021 02.02.2017
Legendarni fudbaler Čelsija i engleski reprezentativac Frank Lampard saopštio je da završava igračku karijeru. "Odbio sam niz uzbudljivih ponuda iz zemlje i inostranstva i odlučio sam da otvorim novo poglavlje u mojoj karijeri", napisao je… »
Lampard završio karijeru: Pravo vreme da započnem novo poglavlje

Lampard završio karijeru: Pravo vreme da započnem novo poglavlje

Press 02.02.2017
Iako sam dobio mnogo uzbudljivih ponuda da nastavim da igram osećam da je sada pravo vreme da kažem kraj - poručio je Frenk. foto: novosti.rs Vagao je Frenk Lampard (38) dugo, razmišljao i na kraju prelomio - odlučio je da završi karijeru. Tu vest… »
Frank Lampard okončao karijeru

Frank Lampard okončao karijeru

Al Jazeera 02.02.2017
Nogometni as Chelseaja i engleske reprezentacije s 38 godina okačio kopačke o klin. Engleski nogometaš Frank Lampard danas je na svom zvaničnom Facebook-profilu objavio kako je odlučio okončati karijeru "nakon 21 nevjerovatne godine". "Odlučio sam… »

Vesti dana »