Повезане вести
Потресна прича Аиде Јокановић: отац је се одрекао након смрти мајке
Трачара 02.02.2017
Позната новинарка и водитељка Аида Јокановић, коју смо упамтили по девојачком презимену Алиловић, држи свој приватни живот у тајности, па смо тек с времена на време били у прилици да сазнамо нешто више о томе шта се дешава иза… »
Након мајчине смрти, отац ме се одрекао: Позната водитељка узбуркала регион потресном објавом (ФОТО)
Стори 02.02.2017
Позната новинарка и водитељка Аида Јокановић, која је у јавности позната по девојачком презимену Алиловић, већ неколико месеци пролази кроз тежак период због породичних проблема. Бивша девојка глумца Бранислава Трифуновића, која… »
Аида Алиловић коначно открила тешке животне тренутке: Мајка ми је умрла, а онда ме се отац одрекао! (фото)
Свет & Скандал 02.02.2017
Некадашња водитељка Телевизије Пинк и бивша девојка Банета Трифуновића, Аида Алиловић, пролази кроз тешке тренутке у животу. Наиме, она се прошле године удала на Копаонику за сноубордера Недељка Јокановића, са којим је добила… »
Вести дана »
Невиђен заокрет! Путин и Виткоф разговарали иза затворених врата, руски успеси натерали Вашингтон на нову стратегију
Ало пре 1 сатјош 38 повезаних
"Од Србије се тражи да то реши како зна и уме": Да ли је национализација НИС једино решење једначине са више непознатих
Еуроневс пре 2 сатајош 32 повезане
„Било би занимљиво видети да ли би полиција заиста поступила по наредби да приведе министра“: Адвокат Рајић о Селаковићевом појављивању у Тужилаштву за организовани криминал
Нова пре 3 сатајош 44 повезане
Скупштина усвојила Закон о буџету, пореске законе, сет закона о енергетици, измене Закона о Војсци Србије
РТС пре 41 минутајош 54 повезане