Povezane vesti
Potresna priča Aide Jokanović: otac je se odrekao nakon smrti majke
Tračara 02.02.2017
Poznata novinarka i voditeljka Aida Jokanović, koju smo upamtili po devojačkom prezimenu Alilović, drži svoj privatni život u tajnosti, pa smo tek s vremena na vreme bili u prilici da saznamo nešto više o tome šta se dešava iza zatvorenih vrata… »
Nakon majčine smrti, otac me se odrekao: Poznata voditeljka uzburkala region potresnom objavom (FOTO)
Story 02.02.2017
Poznata novinarka i voditeljka Aida Jokanović, koja je u javnosti poznata po devojačkom prezimenu Alilović, već nekoliko meseci prolazi kroz težak period zbog porodičnih problema. Bivša devojka glumca Branislava Trifunovića, koja se prošle godine… »
Aida Alilović konačno otkrila teške životne trenutke: Majka mi je umrla, a onda me se otac odrekao! (foto)
Svet & Skandal 02.02.2017
Nekadašnja voditeljka Televizije Pink i bivša devojka Baneta Trifunovića, Aida Alilović, prolazi kroz teške trenutke u životu. Naime, ona se prošle godine udala na Kopaoniku za snoubordera Nedeljka Jokanovića, sa kojim je dobila ćerku Rimu, ali… »
Vesti dana »

Kontranapad spinom u zaustavnom vremenu: Predsednik očekuje nerede a građani pravdu i solidarnost
Radio 021 pre 2 satajoš 58 povezanih

(Tvitovi) Nedović na strašnom udaru navijača: „Pre bih 12 stranaca nego 12 ljudi kao on!“
Hot sport pre 2 satajoš 42 povezane