Povezane vesti

Poslanički klub „Za spas Srbije” ili – Jeremića

Politika 03.02.2017
Funkcioner SNS-a Vladimir Orlić optužio je poslanike da se udružuju zbog Jeremićevog novca, a Dijana Vukomanović uzvraća do oni nisu nova partija i vlasništvo jednog čoveka. Izvesno je da će članovi novog poslaničkog kluba „Za spas Srbije –… »

SNS: Jeremićev novac okupio parlamentarce

Dnevnik 03.02.2017
U Skupštini Srbije je formiran novi opozicioni poslanički klub „Za spas Srbije”, na čijem čelu će biti bivša predsednica DSS-a Sanda Rašković Ivić. Dok članovi novog tima poručuju da nemaju veze s predsedničkom kandidaturom Vuka Jeremića… »

Orlić: Novi klub šarada, motiv okupljanja novac

Večernje novosti 03.02.2017
Formiranje novog poslaničkog kluba, koji vodi Sanda Rašković Ivić, je samo jedna "velika šarada" čiji je motiv finansijski profit - ocenio je zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić. BEOGRAD - Zamenik šefa poslaničke grupe Srpske… »

Formiran novi poslanički klub "Za spas Srbije"

Radio 021 03.02.2017
U Skupštini Srbije danas je formiran novi poslanički klub "Za spas Srbije" čiji će predsednik biti bivša predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić. U poslaničkom klubu su i Djordje Vukadinović i bivša poslanica Socijalističke… »

Skupština Srbije: Formiran novi poslanički klub

Gde investirati 03.02.2017
U Skupštini Srbije danas je formiran novi poslanički klub “Za spas Srbije” čiji će predsednik biti bivša predsednica i poslanica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić. U poslaničkom klubu su i Đordje Vukadinović i bivša poslanica… »

Orlić: Novi klub je šarada

B92 03.02.2017
Beograd -- Zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić ocenio je da je formiranje novog poslaničkog kluba, koji vodi Sanda Rašković Ivić, samo jedna "velika šarada". Kako je rekao, motiv je finansijski profit. Orlić je na konferenciji za… »

Novi poslanički klub u Skupštini: Nismo Jeremićevi

B92 03.02.2017
Beograd -- Pet poslanika među kojima su i bivša predsednica DSS Sanda Rašković Ivić i funkcionerka SPS Dijana Vukomanović osnovali su novi poslanički klub u Skupštini. Osim njih dve, članovi novog kluba su samostalni poslanik Đorđe… »

Rašković Ivić: Nismo klub Vuka Jeremića

Danas 03.02.2017
U Skupštini Srbije formiran je novi poslanički klub “Za spas Srbije – Nova Srbija” na čijem je čelu Sanda Rašković Ivić, a čine ga još i Slaviša Ristić, Đorđe Vukadinović, Dijana Vukomanović, Miroslav Markićević i Goran Pekarski… »

"Za spas Srbije": Formiran novi poslanički klub u Skupštini Srbije

Blic 03.02.2017
U Skupštini Srbije danas je formiran novi opozicioni poslanički klub "Za spas Srbije" čiji će predsednik biti bivša predsednica i poslanica Demokratske stranke Srbije (DSS) Sanda Rašković Ivić. U poslaničkom klubu su i Đorđe Vukadinović i… »

Formiran poslanički klub "Za spas Srbije"

RTV 03.02.2017
BEOGRAD - U Skupštini Srbije danas je formiran novi opozicioni poslanički klub "Za spas Srbije" čiji će predsednik biti bivša predsednica i poslanica Demokratske stranke Srbije (DSS) Sanda Rašković Ivić. U poslaničkom klubu su i Đorđe… »

Sanda Rašković Ivić: Ovo nije poslanički klub Vuka Jeremića

Novi magazin 03.02.2017
U Skupštini Srbije danas je formiran novi opozicioni poslanički klub "Za spas Srbije" čiji će predsednik biti bivša predsednica i poslanica Demokratske stranke Srbije (DSS) Sanda Rašković Ivić. U poslaničkom klubu su i Đorđe Vukadinović i… »

Okupili se samostalni poslanici Vukadinović: Ovo je opozicioni, a ne klub Vuka Jeremića

Kurir 03.02.2017
Novi opozicioni poslanički klub "Za spas Srbije" predstavljen je danas tačno u podne na konferenciji za medije u holu Narodne skupštine. Pomenuti klub čine Sanda Rašković Ivić, bivša poslanica i predsednica Demokratske stranke Srbije, njen kolega… »

Formiran novi klub u Skupštini: Nismo klub Vuka Jeremića

N1 Info 03.02.2017
U Skupštini Srbije formiran je novi poslanički klub “Za spas Srbije – Nova Srbija” koji čine Sande Rašković Ivić, Slaviša Ristić, Đorđe Vukadinović, Dijana Vukomanović, Miroslav Markićević i Goran Pekarski. Ovo nije klub Vuka Jeremića… »

Vesti dana »