Повезане вести

Дејвис куп: Ђоковићу зао што је Медведев морао да преда меч, Руси задивљени атмосфером у Нишу

Дејвис куп: Ђоковићу зао што је Медведев морао да преда меч, Руси задивљени атмосфером у Нишу

Хот спорт 04.02.2017
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да му је жао што је Рус Данил Медведев због здравствених тегоба морао да преда меч Дејвис купа. -Тако не желите да завршите ни један меч, нарочито не када играте за репрезентацију. Криво ми… »
Аустралијанци и Французи експресно у четвртфиналу Дејвис купа, моги ли и Срби?

Аустралијанци и Французи експресно у четвртфиналу Дејвис купа, моги ли и Срби?

Моззарт спорт 04.02.2017
Нашем тиму, али и Италији и САД-у дублови би данас такође могли да обезбеде тријумф и пролаз у даље такмичење. Српски пар против Руског на терен у Чаиру излази од 16 часова. Субота је, традиционално у Дејвис купу резервисана са… »
Уписао сензационалну победу, па шокирао јавност

Уписао сензационалну победу, па шокирао јавност

Мондо 04.02.2017
Хрватски тенисер направио је велико изненађење у првом мечу Дејвис купа против Хрватске, а затим открио да је на меч дошао после примања инфузије. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Варрен Литтле Франко Шкугор направио је велику… »
Ђоковић - Медведев 3:6, 6:4, 6:1, 1:0 (крај)

Ђоковић - Медведев 3:6, 6:4, 6:1, 1:0 (крај)

Вечерње новости 04.02.2017
Најбољи српски тенисер у другом мечу дана донео други поен Србији. Медведев на старту четвртог сета морао да преда, јер није могао да издржи. Србија је на корак до победе! Млади руски тенисер Данил Медведев је на старту четвртог… »
Снага шампиона: Ноле: Повреда ме мало психички уздрмала, али сам издржао и преокренуо резултат

Снага шампиона: Ноле: Повреда ме мало психички уздрмала, али сам издржао и преокренуо резултат

Спортал блиц 04.02.2017
Борио се као лав Новак Ђоковић против младог, мотивисаног, отреситог Данила Медведева, борио се и против болова које је добио практично на почетку, али је све издржао и натерао Руса на предају. За великих 2:0 за Србију после… »
Троицки донео први поен Србији

Троицки донео први поен Србији

Данас 03.02.2017
Виктор Троицки донео је вођство Србији у Дејвис купу пошто је у драмаричном мечу савладао у пет сетова руског тенисера Карена Качанова 6:4, 6:7, 6.3, 1:6, 7:6. Меч 1. кола Дејвис Купа у Нишу завршен је после четири и по сата, а… »

Вести дана »