Повезане вести

Трамп: Да ли је наша земља толико невина?

Трамп: Да ли је наша земља толико невина?

Глас Америке 05.02.2017
Амерички председник Доналд Трамп изјавио да то што "поштује" председника Русије Владимир Путина, не значи да ће се њих двојица сигурно добро слагати. "Рекао бих да је боље да будемо у добрим односима са Русијом него да не… »
Трумп: Ако је Путин убица, ни Америка није невина

Трумп: Ако је Путин убица, ни Америка није невина

Ал Јазеера 05.02.2017
И Америка има доста убица, зар мислите да је тако невина, запитао је Трумп на новинарску констатацију да је Путин убица. Амерички председник Доналд Трумп изјавио је у интервјуу за Фокс да поштује свог руског колегу Владимира… »
Трамп: Ако је Путин убица, ни Америка није невина!

Трамп: Ако је Путин убица, ни Америка није невина!

Курир 05.02.2017
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је у интервјуу за ТВ Фокс да поштује Владимира Путина, а на упадицу новинара да је руски лидер "убица", одговорио је да и САД имају убице и да на том плану нису невине. У деловима… »
Новинар: Путин убица, Трамп: А ми...?

Новинар: Путин убица, Трамп: А ми...?

Мондо 05.02.2017
"Руског председника Владимира Путина поштујем, а Сједињене Државе нису тако невине као што то можда изгледа", рекао је председник САД Доналд Трамп гостујућу у емисији "Фокс њуза". Фото: иоутубе/притцсреен У интервјуу, који ће… »
Путина су назвали убицом. Трамп је узвратио: А ви мислите да је Америка недужна?!

Путина су назвали убицом. Трамп је узвратио: А ви мислите да је Америка недужна?!

Блиц 05.02.2017
Амерички предедник Доналд Трамп још једном је изразио поштовање према руском председнику Владимиру Путину и поред тога што је "убица". Говорећи за "Фокс њуз", Трамп је одговарајући на питање водитеља Била О’рајлија поштује ли… »
Водитељ: Путин је убица; Трамп: Мислите да смо ми невини?

Водитељ: Путин је убица; Трамп: Мислите да смо ми невини?

Данас 05.02.2017
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да поштује председника Русије Владимира Путина, али не зна да ли ц́е моц́и да сарађују. “Председник Трамп је изјавио да поштује Путина, али да то не значи да ц́е се слагати“, преноси… »

Вести дана »