Povezane vesti
Pretukli aktivistu na koncertu: Napali ga jer je nosio "znojnicu" sa precrtanim kukastim krstom
Telegraf 06.02.2017
- Kratko podšišani momak me je uhvatio za ruku, vikao na mene i udarao me pesnicom u glavu - naveo je aktivista Aleksandar Sekulić. Beograd Prajd saopštio je danas da je njihov aktivista Aleksandar Sekulić pretučen u petak, u beogradskom Domu omladine na… »
Batine zbog precrtanog kukastog krsta
N1 Info 06.02.2017
Aleksandar Sekulić tvrdi da je dobio batine u petak, 3. februara, na koncertu u Domu omladine u Beogradu. Za N1 kaže da je pretučen zbog znojnice sa precrtanim kukastim krstom koju je imao na ruci. Izvor: N1 "Ja sam uredno otišao na koncert, platio kartu… »
Vesti dana »

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Amerikanci predložili da se napravi pauza: Ušakov: Suspendovano pitanje nove runde pregovora između Rusije i SAD
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Rektor Đokić o pregovorima sa premijerom Macutom: Univerzitet nije protiv države, nisam protivnik vlasti
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Adriana je bila moždano mrtva u 6. nedelji trudnoće, održavali je u životu zbog zabrane abortusa: Rodila je sina, a nju će ove nedelje isključiti sa aparata !(foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Novi dekan Filozofskog fakulteta u Nišu profesor Vladimir Ž. Jovanović
Blic pre 6 satijoš 1 povezana