Повезане вести

Саша Јанковић поднео оставку и започео кампању

Саша Јанковић поднео оставку и започео кампању

Политика 07.02.2017
Милош Јанковић биће в. д. заштитника грађана, а парламент најкасније за шест месеци од констатовања оставке ранијег омбудсмана треба да изабере новог. Прошла су 43 дана откад је Саша Јанковић једном суботичком порталу први пут… »
Заштитник у оставци, СНС га оптужује за злоупотребу функције

Заштитник у оставци, СНС га оптужује за злоупотребу функције

Дневник 07.02.2017
Републички омбудсман Саша Јанковић поднео је данас Скупштини Србије оставку на ту функцију. Како је саопштио новинарима у Пионирском парку, који се налази прекопута здања парламента, а испред Председништва Србије, разлог за… »
Јанковић: Ова власт затвара институције, а окреће се таблоидима

Јанковић: Ова власт затвара институције, а окреће се таблоидима

Нови магазин 07.02.2017
Досадашњи заштитник грађана Саша Јанковић изјавио је вечерас да је оставку поднео јер су избори "пред вратима". "Оставку сам поднео јер су нам избори пред вратима и крајње је време да поченем да се припремам као председнички… »
Јанковић најавио кандидатуру, очекује победу на изборима

Јанковић најавио кандидатуру, очекује победу на изборима

Глас Америке 07.02.2017
Саша Јанковић је у уторак и званично поднео оставку на функцију Заштитника грађана и најавио да ће се кандидовати на предстојећим изборима за председника Србије. Уз поруку да хоће да врати смисао институцији председника и да ће… »
ДС формирала изборни штаб

ДС формирала изборни штаб

Бета 07.02.2017
Демократска странка (ДС) саопштила је да је данас формирала изборни штаб који ће заједно са сарадницима председничког кандидата Саше Јанковића радити у изборној кампањи, наводи се у саопштењу ДС, која ће, како наводи, у рад… »
Саша Јанковић поднео оставку, кандидује се за председника

Саша Јанковић поднео оставку, кандидује се за председника

Н1 Инфо 07.02.2017
Заштитник грађана Саша Јанковић поднео је данас оставку на ту функцију. Извор: Н1инфо Јанковић је најавио да ће кандидовати на председничким изборима у Србији јер "хоће да врати смисао институцији председника" и да буде "гарант… »
Јанковић: Нисам сличан Вуку, имам свој пут

Јанковић: Нисам сличан Вуку, имам свој пут

Вечерње новости 07.02.2017
Саша Јанковић по напуштању функције омбудсмана: Кандидоваћу се да бих вратио смисао институцији председника и да бих био гарант да ће она бити у функцији грађана, а не једног човека. САША Јанковић данас је поднео оставку на… »
Јанковић поднео оставку и објавио кандидатуру

Јанковић поднео оставку и објавио кандидатуру

Данас 07.02.2017
СНС: Поднео сам оставку на дужност Заштитника грађана и одлучио сам да се кандидујем за председника Србије, да бих тој функцији вратио смисао и да био она била гарант да ће све институције у нашој земљи служити грађанима, а не… »
Јанковиц́ после оставке: Хоц́у да будем заштитник Србије

Јанковиц́ после оставке: Хоц́у да будем заштитник Србије

Вести онлине 07.02.2017
Поднео сам оставку на функцију омбудсмана и одлучио да се кандидујем за председника Србије како бих као председник био "заштитник Србије и свих нас", изјавио је данас Саша Јанковиц́. Јанковиц́ је новинарима рекао да ц́е се… »
Саша Јанковић поднео оставку

Инсајдер 07.02.2017
Заштитник грађана Саша Јанковић поднео је данас оставку на ту функцију. Јанковић је најавио да ће се кандидовати на председничким изборима у Србији. Други петогодишњи мандат Саше Јанковића истиче 4. августа, а он је синоћ на… »
Саша Јанковић поднео оставку на функцију омбудсмана

Саша Јанковић поднео оставку на функцију омбудсмана

Где инвестирати 07.02.2017
Досадашњи заштитник грађана Саша Јанковић изјавио је данас да је поднео оставку на функцију омбудсмана и да је одлучио да се кандидује за председника Србије. “Одлучио сам да се кандидујем да би вратио смисао институцији… »
Саша Јанковић поднео оставку и најавио кандидатуру за председника

Саша Јанковић поднео оставку и најавио кандидатуру за председника

Радио 021 07.02.2017
Досадашњи заштитник грађана Саша Јанковић рекао је да је поднео оставку на функцију омбудсмана и да је одлучио да се кандидује за председника Србије. "Одлучио сам да се кандидујем да бих вратио смисао институцији председника и… »
Саша Јанковић заштитник грађана поднео оставку на ту функцију

Саша Јанковић заштитник грађана поднео оставку на ту функцију

Нова економија 07.02.2017
Саша Јанковић заштитник грађана поднео је данас оставку на ту функцију. Јанковић је најавио да ће кандидовати на председничким изборима у Србији јер "хоће да врати смисао институцији председника" и да буде "гарант да ће она бити… »
До сада ме подржало осам странака и покрета

До сада ме подржало осам странака и покрета

Бета видео 07.02.2017
БЕОГРАД - Досадашњи заштитник градјана Саша Јанковић је додао да га је у избору за председника до сада подржало осам странка и покрета и да очекује победу на председничким изборима. На питање да ли очекује подршку и неких… »
Саша Јанковић поднео оставку и најавио кандидатуру

Саша Јанковић поднео оставку и најавио кандидатуру

Бета видео 07.02.2017
БЕОГРАД - Досадашњи заштитник градјана Саша Јанковић изјавио је данас да је поднео оставку на функцију омбудсмана и да је одлучио да се кандидује за председника Србије. ``Одлучио сам да се кандидујем да би вратио смисао… »
Зорана Михајловић: Изгубили смо заштитника грађана, а добили лошег председничког кандидата

Зорана Михајловић: Изгубили смо заштитника грађана, а добили лошег председничког кандидата

Курир 07.02.2017
БЕОГРАД - Грађани Србије данас су изгубили заштитника грађана, који је 10 година обављао ову функцију, и добили једног лошег председничког кандидата, саопштила је данас потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС… »
Курир ТВ и Фото Јанковић поднео оставку, а онда урадио ово Ево где је отишао после Пионирског парка!

Курир ТВ и Фото Јанковић поднео оставку, а онда урадио ово Ево где је отишао после Пионирског парка!

Курир 07.02.2017
БЕОГРАД - Сада већ бивши заштитник грађана Саша Јанковић данас је у Пионирском парку, и пред бројним новинарским екипама, поднео оставку на ту функцију. Он је рекао да је одлучио да се кандидује за председника Србије како би као… »
Саша Јанковић: Кандидујем се за председника да бих људима вратио осмех!

Саша Јанковић: Кандидујем се за председника да бих људима вратио осмех!

Правда 07.02.2017
БЕОГРАД - Заштитник грађана Саша Јанковић поднео је оставку у Пионирском парку у Београду, након непуних 10 година обављања те функције. Јанковић је потврдио да ће се кандидовати на председничким изборима у Србији. Други… »
(Курир ТВ) Саша Јанковић поднео оставку: Кандидујем се за председника да бих људима вратио осмех!

(Курир ТВ) Саша Јанковић поднео оставку: Кандидујем се за председника да бих људима вратио осмех!

Курир 07.02.2017
БЕОГРАД - Заштитник грађана Саша Јанковић поднео је оставку у Пионирском парку у Београду, након непуних 10 година обављања те функције. Јанковић је потврдио да ће се кандидовати на председничким изборима у Србији. Други… »

Бета 07.02.2017
Досадашњи заштитник градјана Саша Јанковић изјавио је данас да је поднео оставку на функцију омбудсмана и да је одлучио да се кандидује за председника Србије. "Одлучио сам да се кандидујем да би вратио смисао институцији… »
Саша Јанковић поднео оставку на место заштитника грађана

Саша Јанковић поднео оставку на место заштитника грађана

Недељник 07.02.2017
Јанковићева оставка се очекивала због најављене кандидатуре за председника Србије. Заштитник грађана Саша Јанковић поднео је оставку у уторак на писарници Скупштине Србије, институције која га је и изабрала на функцију… »
Јанковић поднио оставку на функцију заштитника грађана Србије

Јанковић поднио оставку на функцију заштитника грађана Србије

Слободна Европа 07.02.2017
Досадашњи заштитник грађана Србије Саша Јанковић изјавио је данас да је поднио оставку на функцију омбудсмана и да је одлучио да се кандидира за предсједника Србије. "Одлучио сам да се кандидујем да би вратио смисао институцији… »
Саша Јанковић данас подноси оставку

Саша Јанковић данас подноси оставку

Санџак хабер 07.02.2017
Заштитник грађана Саша Јанковић саопштио је данас да ће у току дана Скупштини Србије поднети оставку на ту функцију.Из канцеларије заштитника грађана најављено је да ће се Јанковић обратити новинарима у 13.00 часова у Пионирском… »
"Ја сам своју мисију завршио": Саша Јанковић званично најавио оставку на место Заштитника грађана

"Ја сам своју мисију завршио": Саша Јанковић званично најавио оставку на место Заштитника грађана

Блиц 07.02.2017
Око стотину политичара, званичника, предстваника дипломатског кора, као и познатих личности окупило се у понедељак у Палати Србије поводом обележавања деценија постојања Заштиника грађана и рада ове институције, а где је… »
Оставка Јанковића: Ја сам завршио мисију

Оставка Јанковића: Ја сам завршио мисију

ОК радио 07.02.2017
Око стотину политичара, званичника, предстваника дипломатског кора, као и познатих личности окупило се у понедељак у Палати Србије поводом обележавања деценија постојања Заштиника грађана и рада ове институције, а где је… »
"Чувајте Заштитника грађана, моја мисија је завршена"

"Чувајте Заштитника грађана, моја мисија је завршена"

Данас 07.02.2017
Иако позвани, нико од представника Владе Србије нити функционера СНС и СПС није дошао на обележавање десетогодишњице. Србија данас има институцију а институције су те које чувају достојанство људи, зато чувајмо Заштитника… »
Јанковић са коктела у трку

Јанковић са коктела у трку

Вечерње новости 06.02.2017
Демократска странка ће у уторак на Председништву донети одлуку о почетку кампање за председничке изборе, а Саша Јанковић ће званично соапштити да напушта функцију заштитника грађана. ЧУВАЈМО институцију заштитника грађана… »

Вести дана »