Povezane vesti

Tači zove Vučića na skijanje

Tači zove Vučića na skijanje

Vesti online 07.02.2017
Predsednik samoproglašenog Kosova, Hašim Tači, u ponedeljak je posetio Štrpce, gde je, razgovarao sa lokalnim Srbima, pa je "skoknuo" i do Brezovice na skijanje. - Kada se učvrste temelji novih mostova, biće mi drago ako dođe i premijer Vučić na… »
Tači za Danas: Vučić da dođe na skijanje

Tači za Danas: Vučić da dođe na skijanje

Danas 07.02.2017
*Priština verovatno čeka sledeću priliku da neki dogovor izvrgne ruglu, kaže premijer Srbije. Rekao sam i prošle nedelje, vreme je za mostove saradnje a ne zidove razdvajanja. Treba da radimo sa svim zajednicama na Kosovu za ekonomski razvoj i nova… »
Tači: Biće mi drago da Vučić dođe na skijanje u Brezovicu

Tači: Biće mi drago da Vučić dođe na skijanje u Brezovicu

Nova ekonomija 07.02.2017
Treba da radimo sa svim zajednicama na Kosovu za ekonomski razvoj i nova radna masta, rekao je kosovski predsednik Hašim Tači. On je za Danas napomenuo da je to prioritet nad prioritetima, a ne politikanstvo i ratnohuškačka retorika. "Kada se učvrste… »
Tači: Vučić da dođe na Brezovicu na skijanje

Tači: Vučić da dođe na Brezovicu na skijanje

Kurir 07.02.2017
Kosovski predsednik Hašim Tači govoreći o svojoj jučerašnjoj poseti Štrpcu kaže da je potrebna saradnja svih zajednica na Kosovu, za ekonomski razvoj i nova radna masta, napominjući da je to prioritet nad prioritetima. "Kada se učvrste temelji… »
Tači: I Vučić da dođe na skijanje (foto)

Tači: I Vučić da dođe na skijanje (foto)

Mondo 07.02.2017
Treba da radimo sa svim zajednicama na Kosovu za ekonomski razvoj i nova radna mesta, rekao je kosovski predsednik Hašim Tači za "Danas." Foto: Mario Tama/Guliver Getty Images Hašim Tači On je napomenuo da je to prioritet nad prioritetima, a ne… »

Vesti dana »