Повезане вести
Овако је Бијонсе ИЗАБРАЛА: Пол тренутно најпознатијих близанаца на свету више није тајна!
Стори 07.02.2017
Популарна Бијонсе и њен супруг Џеј Зи биће родитељи близанаца! Срећне вести пар је недавно поделио са читавим светом, и захвалио се на честиткама и лепим жељама за будућност. Наиме, пошто није могла да затрудни природним… »
Бијонсе је смогла снаге да проговори о побачају: Све је било у реду, а онда је срце престало да куца
Стори 07.02.2017
О најболнијим темама је најтеже говорити, али певачица је пронашла снагу да своје искуство подели са јавношћу. Планетарно популарна певачица Бијонсе је у среду 1. фебруара објавила да чека близанце са мужем, репером Џејем Зијем… »
Бијонсе искрено о трудноћи И побачају: Отишла сам на преглед, доктори нису чули откуцај срца
Пресс 07.02.2017
Бијонсе је у среду 1. фебруара објавила да чека близанце са мужем, репером Џејем Зијем, Ова вест је обрадовла њен фанове, а певачица се суочила са многим невољама да би дошла до те среће. Близанци би требало да се роде у јуну… »
Бебе по жељи: Ево ког ће пола бити Бијонсини близанци
Пресс 07.02.2017
Певачки пар Бијонсе и Џеј Зи објавили су да очекују близанце, а како “Радар Онлајн“ сазнаје њих двоје ће постати родитељи дечака и девојчице. фото: суперзена.б92.нет Извори блиски пару наводе да се пар подвргао вештачкој… »
Вести дана »
Вучић позвао на разговор Дијану Хрку: "Спреман сам да је примим у Председништву"
Мондо пре 18 минутајош 36 повезаних
Ђоковић: Атина заслужује да се и наредних година нађе у АТП календару
РТС пре 19 минутајош 32 повезане
Преминуо Владимир Вукчевић, први тужилац Србије за ратне злочине
BBC News пре 4 сатијош 27 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Све термоелектране "Центренерга" престале да раде; Нападнуто возило хуманитарне мисије у Доњецкој области
РТВ пре 29 минутајош 53 повезане
Новак после драматичног финала и титуле: ''Не знам одакле да почнем...''
Спортске.нет пре 54 минутајош 25 повезаних