Povezane vesti
Ovako je Bijonse IZABRALA: Pol trenutno najpoznatijih blizanaca na svetu više nije tajna!
Story 07.02.2017
Popularna Bijonse i njen suprug Džej Zi biće roditelji blizanaca! Srećne vesti par je nedavno podelio sa čitavim svetom, i zahvalio se na čestitkama i lepim željama za budućnost. Naime, pošto nije mogla da zatrudni prirodnim putem, Bijonse se… »
Bijonse je smogla snage da progovori o pobačaju: Sve je bilo u redu, a onda je srce prestalo da kuca
Story 07.02.2017
O najbolnijim temama je najteže govoriti, ali pevačica je pronašla snagu da svoje iskustvo podeli sa javnošću. Planetarno popularna pevačica Bijonse je u sredu 1. februara objavila da čeka blizance sa mužem, reperom Džejem Zijem. Blizanci bi… »
Bebe po želji: Evo kog će pola biti Bijonsini blizanci
Press 07.02.2017
Pevački par Bijonse i Džej Zi objavili su da očekuju blizance, a kako “Radar Onlajn“ saznaje njih dvoje će postati roditelji dečaka i devojčice. foto: superzena.b92.net Izvori bliski paru navode da se par podvrgao veštačkoj oplodnji i da su… »
Bijonse iskreno o trudnoći I pobačaju: Otišla sam na pregled, doktori nisu čuli otkucaj srca
Press 07.02.2017
Bijonse je u sredu 1. februara objavila da čeka blizance sa mužem, reperom Džejem Zijem, Ova vest je obradovla njen fanove, a pevačica se suočila sa mnogim nevoljama da bi došla do te sreće. Blizanci bi trebalo da se rode u junu, a Bijonse nam je… »
Vesti dana »

UŽIVO Blokada Brankovog mosta: Plete se „mreža solidarnosti“, održano 19 minuta tišine za stradale u tragedijama (FOTO; VIDEO)
Danas pre 30 minutajoš 36 povezanih

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 3 satajoš 22 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 30 minutajoš 31 povezana

Skandal trese Belu kuću, novinari objavili kompletnu prepisku! Tramp ih nazvao lažovima, a sada su otišli do kraja
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih