Povezane vesti
Podneo ostavku Saša Janković: Bolji sam od Vuka Jeremića
Kurir 08.02.2017
Dojučerašnji zaštitnik građana kaže da se svako kandiduje da bi pobedio i da može sebe da zamisli kao predsednika, a Vučića kao premijera. Saša Janković podneo je juče ostavku na funkciju zaštitnika građana i saopštio da ulazi u trku za… »
Janković: Kandidujem se kako bi prestala praksa u kojoj je u Srbiji sve moguće
Novi magazin 08.02.2017
Budući kandidat za predsednika Srbije Saša Janković izjavio je danas da se kandidovao kako bi prestala praksa u kojoj je u Srbiji "sve moguće". Gostujući na televiziji B92, Janković je kazao da živimo u vremenu kada se institucije "potiru i gaze" a… »
Komlenski: Janković nema baš ništa da ponudi
RTS 08.02.2017
Šef poslaničke grupe Pokreta socijalista Đorđe Komlenski ocenio je da bivši zaštitnik građana Saša Janković, budući kandidat za predsednika Srbije, u svom političkom programu nema baš ništa da ponudi, a svoje bavljenje politikom sveo je na… »
Janković: Ostavku sam podneo jer su izbori pred vratima
Press 08.02.2017
Donedavni zaštitnik građana Saša Janković izjavio je da je ostavku podneo jer su izbori "pred vratima". Foto:B92.net "Ostavku sam podneo jer su nam izbori pred vratima i krajnje je vreme da počnem da se pripremam" kao predsednički kandidat, rekao je… »
Saša Janković: Nisam zloupotrebio funkciju
Danas 08.02.2017
Saša Janković, koji je danas podneo ostavku na mesto zaštitnika građana i objavio predsedničku kandidaturu, odbacio je večeras optužbe o zloupotrebi funkcije ombudsmana zarad predsedničke kandidature. On je gostujući u Presingu na televiziji N1… »
Od zaštitnika građana do kandidata: Saša Janković: Da ne mislim da ću pobediti, ne bih se ni kandidovao
Blic 07.02.2017
Saša Janković podneo je danas ostavku na funkciju zaštitnika građana i najavio je kandidaturu na predsedničkim izborima u aprilu, a do sada ga je, kako je rekao, podržalo osam pokreta i stranaka. Janković je, gostujući na N1, govorio o rezultatima… »
Vesti dana »
Demonstranti pokušavaju da uđu u Skupštinu Novog Sada – guranje sa policijom
Vreme pre 17 minutajoš 32 povezane
Jovanovićeva molba navijačima: "Bitan je Partizan, bili tu Pera, Žika, Mika ili ja"
Sportske.net pre 35 minutajoš 18 povezanih