Povezane vesti

Jelena Karleuša jedan od razloga sukoba u Istanbulu

Jelena Karleuša jedan od razloga sukoba u Istanbulu

Vesti online 08.02.2017
Srpski reprezentativac i fudbaler Bešiktaša Duško Tošić dobio je crveni karton krajem prvog poluvremena kup meča protiv Fenerbahčea, posle sukoba sa holandskim internacionalcem Robinom van Persijem. Šta su bili razlozi verbalnog, a potom i… »
Tošić o sukobu sa Van Persijem: Vređao mi je suprugu

Tošić o sukobu sa Van Persijem: Vređao mi je suprugu

Večernje novosti 08.02.2017
Samo sam mu se uneo u lice, a on je pao kao da sam ga udario. Kada sam dobio crveni, vređao mi je suprugu i potpuno sam izgubio kontrolu, rekao je igrač Bešiktaša. DUŠKO Tošić, bek Bešiktaša, dao je izjavu disciplinskoj komisiji FS Turske povodom… »
Tošić: "Van Persi mi vređao suprugu"

Tošić: "Van Persi mi vređao suprugu"

Sportske.net 08.02.2017
Ne stišavaju se strasti u Turskoj ni tri dana nakon incidenta koji je Robin Van Persi izazvao na meču sa Bešiktašom u kojem je na perfidan način iznudio isključenje srpskog internacionalca Duška Tošića. Defanzivac istanbulskih crno-belih ponovo… »
Tošić disciplincima: Potpuno sam poludeo kada je počeo da mi vređa suprugu (video)

Tošić disciplincima: Potpuno sam poludeo kada je počeo da mi vređa suprugu (video)

Hot sport 08.02.2017
Danas su saslušani Van Persi i Tošić povodom incidenta na meču njihovih ekipa. Srpski reprezentativac Duško Tošić je zaradio crveni karton na meču protiv Fenerbahčea. Zbog nemilih scena sa te utakmice su se danas glavni akteri incidenta našli… »

Vesti dana »