Povezane vesti

Vujošević: Džikić se motao kao neki lešinar, Radonjić je bio moj izbor

Vujošević: Džikić se motao kao neki lešinar, Radonjić je bio moj izbor

Sportski žurnal 09.02.2017
Kultni trener Partizana, sada strateg Limoža, dao je opširan intervju Sportnetvorku, u kome je govorio o Partizanu, Zvezdi, Predragu Daniloviću, Džikiću, Radonjiću... O Aleksandru Džikiću: - On je pismen trener, dovoljno dobro radi na svom… »
Oštro: Vujošević: Džikić se kao lešinar motao oko mene!

Oštro: Vujošević: Džikić se kao lešinar motao oko mene!

Sportal blic 09.02.2017
Trener Limoža Duško Vujošević, koji je toliko radosti doneo Partizanu dok je sedeo na klupi crno-belih, smatra da je svuda došlo do amerikanizacije košarke, a za sebe kaže da je u očima drugih "kriv kao Rusija". Dotakao se i situacije u Partizanu… »
Vujošević: Džikić se motao kao lešinar, ovaj Partizan nema perspektivu

Vujošević: Džikić se motao kao lešinar, ovaj Partizan nema perspektivu

Vesti online 09.02.2017
Bivši trener Partizana, a sada šef struke Limoža Duško Vujošević komentarisao je dešavanja u srpskoj košarci u ekskluzivnom intervjuu za Sportnetwork. Dotakao se budućnosti ovdašnje košarke, zatim aktuelne situacije u Partizanu, govorio je o… »
Veliki Vujoševićev intervju - opleo po Džikiću: Neću da mu pomažem, ne javlja mi se, dok su me smenjivali motao se kao…

Veliki Vujoševićev intervju - opleo po Džikiću: Neću da mu pomažem, ne javlja mi se, dok su me smenjivali motao se kao…

Mozzart sport 09.02.2017
Sadašnji trener Limoža kaže da aktuelni sastav Partizana nema perspektivu, pohvalio Dejana Radonjića i poželeo sreću Daniloviću. Takav sagovornik uvek je aktuelan. Zbog svega što je postigao u karijeri i zbog činjenice da nema dlake na jeziku… »
Vujošević isprozivao DžIKIĆA: Neću da mu pomažem, ne javlja mi se, a dok su me smenjivali u Partizanu motao se kao…

Vujošević isprozivao DžIKIĆA: Neću da mu pomažem, ne javlja mi se, a dok su me smenjivali u Partizanu motao se kao…

Večernje novosti 09.02.2017
Ja sam rekao da mi je drago što je Danilović postao predsednik KSS, bolje da bude on nego neko od eksponenata ili marioneta iz tamo nekog predgrađa, kaže Duško Vujošević. Trener košarkaša Limoža Duško Vujošević dao je opširan intervju… »
Vujošević otvoreno o Partizanu, Džikiću, Zvezdi...

Vujošević otvoreno o Partizanu, Džikiću, Zvezdi...

Mondo 09.02.2017
Trofejni trener se u intervjuu za "Sport Network" osvrnuo i na njegovo smenjivanje leta 2015, kao i na postavljanje temelja za uspon "večitog" rivala u hijerarhiji Evrolige. Duško Vujošević izjavio je za video produkciju "Sport Network" da mu se ne… »
Vujošević: Obradovala me je pobeda u derbiju, bolje Danilović na čelu KSS nego neko iz predgrađa! (video)

Vujošević: Obradovala me je pobeda u derbiju, bolje Danilović na čelu KSS nego neko iz predgrađa! (video)

Sportski žurnal 09.02.2017
Kultni trener Partizana, sada strateg Limoža, dao je opširan intervju Sportnetvorku, u kome je govorio o Partizanu, Zvezdi, Predragu Daniloviću, Džikiću, Radonjiću... - Ovaj tim Partizana može da napravi neki rezultat, ali nema perspektivu… »
Duško Vujošević: Ako Partizan još koji put pobedi Zvezdu onda ću moći da podnesem ovaj tim (video)

Duško Vujošević: Ako Partizan još koji put pobedi Zvezdu onda ću moći da podnesem ovaj tim (video)

Hot sport 09.02.2017
Najtrofejniji trener u istoriji Partizana Duško Vujošević bio je gost Sportnetvorka i govorio je o Partizanu, srpskoj košarci, derbiju, Zvezdi i Francuskoj. Duško Vujošević je istakao da je Zvezda politički klub koji se uz pomoć države podigao i… »

Vesti dana »