Povezane vesti

Slepi ubica sa buketom cveća: Kako se ljubavna priča pretvorila u stravičnu tragediju

Slepi ubica sa buketom cveća: Kako se ljubavna priča pretvorila u stravičnu tragediju

Blic 09.02.2017
Iako motiv za ubistvo Monike Ikotić (43) iz Subotice još nije zvanično razjašnjen Miloš Čodanović (28), njen bivši muž, počinio je teško krivično delo jer najverovatnije nije mogao da podnese rastanak od žene sa kojom je bio tri godine u… »
Užasna ispovest majke: Nalegao je na mene i ubijao moju Moniku dok sam ja gledala!

Užasna ispovest majke: Nalegao je na mene i ubijao moju Moniku dok sam ja gledala!

Kurir 09.02.2017
Bivši zet Miloš Čodanović došao je kod nas na kafu sa cvećem, a kad ga je Monika poslužila, izbo ju je nožem, priča Julija Ikotić, majka stradale žene. SUBOTICA - Ne mogu da izbrišem iz glave kako je skočio i zgrabio nož dok ga je moja… »
Jeziva ispovest majke: Sedeo je na meni i ubijao mi ćerku!

Jeziva ispovest majke: Sedeo je na meni i ubijao mi ćerku!

Vesti online 09.02.2017
"Neka, znam da sam kriv, ali imam dobre advokate, koji će me izvući", rekao je Miloš Čodanović (28), državni prvak u bacanju kugle sa oštećenjem vida, dok ga je u utorak odvodila policija nakon što je ubio bivšu suprugu Moniku Ikotić (43) u… »
Majka Subotičanke koju je iskasapio slepi šampion Srbije: Ubica je pokazao svoje pravo lice

Majka Subotičanke koju je iskasapio slepi šampion Srbije: Ubica je pokazao svoje pravo lice

Blic 09.02.2017
Ubistvo Monike Ikotić, koju je brutalno ubio suprug Miloš Čodanović, šokiralo je Suboticu. Monikina majka Julija kaže da je njena ćerka imala brak pre nego što se udala za Miloša. Julija Ikotić kaže da je Monika sa ocem svoje ćerke i sina… »

Vesti dana »