Povezane vesti
Đorđe Balašević: Prošlo je nekih pedesetak godina od tada, a ja je nikada više nisam sreo (FOTO)
Story 09.02.2017
Kantautor Đorđe Balašević prisetio se prve ljubavi... Đorđe uživa kraj njegove drage Olivere, sa kojom ima dve ćerke i sina. Jelena, Jovana i Aleksa prava su kruna njihove velike ljubavi. Rekao sam sebi – odmah se ženim, našao sam pravu… »
O njoj je pevao u mnogim svojim pesmama: Đole Balašević o devojci koju je voleo pre Olivere
Blic 09.02.2017
Đorđe Balašević već 35 godina u braku je sa Oliverom, sa kojom ima ćerke Jelenu i Jovanu i sina Aleksu. Sada je sa svojim pratiocima na Fejsbuku podelio sećanje na svoju prvu ljubav iz mladosti. Pročitajte i: OVAKO SU SE ZAVOLELI ĐOLE I OLJA Zbog… »
Vesti dana »
Blokirana sva tri mosta u Novom Sadu: Obustava saobraćaja na Mostu slobode trajaće 24 sata
Kurir pre 2 minutajoš 42 povezane
Širom Srbije i danas protesti i petnaest minuta tišine, odavanje pošte za stradale u Novom Sadu i u svetu
RTS pre 27 minutajoš 42 povezane
Studentkinja sa crvenim rukama koja je gledala policajca u oči: Smejao se uplakanoj ženi
Radio 021 pre 56 minutajoš 27 povezanih
Medicinski avion koji je prevozio bolesno dete srušio se u Filadelfiji u SAD
NIN pre 5 satijoš 21 povezana
Hamas oslobodio trojicu talaca, Izrael Palestince iz svojih zatvora na osnovu sporazuma o primirju
Beta pre 50 minutajoš 20 povezanih